BMW a lansat noul Seria 7 High Security

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.08.2009
BMW a lansat noul Seria 7 Hygh Security. Automobilul dispunde de un blindaj care protejeaza pasagerii de orice tip de atac. Noul model va fi oferit clientilor in doua versiuni.

Dupa aparitiile lui X5 Security Plus si E-Klasse E-Guard, este timpul sa intampinam si noul BMW Seria 7 High Security. Bazat pe modelul de serie cu acelasi nume, High Security indeplineste noul nivel VR7 de protectie balistica.

Panourile de caroserie blindate sunt fabricate dintr-un otel special si, impreuna cu geamurile anti-glont, protejeaza pasagerii de orice tip de atac. Toate imbinarile caroseriei au fost intarite pentru a elimina punctele vulnerabile. Pasagerii vor fi protejati de blindajul usilor, al plafonului, al stalpilor laterali si de peretele care separa habitaclul de portbagaj.

Noul model este oferit de producatorul german in doua versiuni: 760Li High Security si 750Li High Security. Versiunea 760Li High Security dispune de un propulsor V12 care livreaza 544 CP la o turatie de 5.250 rpm, dezvolta un cuplu motor de 750 Nm la o turatie de 1.500 rpm si accelereaza de la 0-100 km/h in 6.2 secunde.

BMW 750Li High Security este propulsat de un motor V8 de 4.4 litri. Acesta produce 440 CP la o turatie situata intre 5.500 si 6.400 rpm si dezvolta un cuplu motor de 600 Nm intre 1.750 si 4.500 rpm.

Aceasta versiune accelereaza de la 0-100 km/h in 7.9 secunde. Ambele variante sunt limitate electronic la o viteza maxima de 210 km/h.

via | 4wheelsnews

Comentarii (6)

  • Stelian_Opincariu
    Bmw e la inaltime!!
    8 4
  • ce prostie mi se pare limitarea la 210km/h.
    3 9
  • Probabil este limitata din cauza greutatii in plus. Seria 7 stock stiu ca are 2.000kg...ma intreb dupa modificari ce greutate o avea ?!?.
    9 0
  • semtex
    stiri compromise
    ce ma enerveaza e ca niciodata nu scrieti ce nivel de protectie este... B1, B7 ? ce este? informatia asta e importanta intr-un asemenea articol, pt ca tipul de blindaj face diferenta intre viata si moarte... fiecare nivel de blindaj asigura protectie numai pentru un anumit tip de armament, iar voi trebuie sa corelati datele astea pentru ca stirea sa fie completa.
    8 5
  • stirea e suficient de cuprinzatoare , detalii suplimentare poti primi de la reprezentanta bmw daca esti dispus sa cumperi unul dintre modele , masina care nu e chiar ieftina , cat despre nivelul de protectie scrie frumos in randul 8 ca e nivelul VR7 de protectie balistica , citeste unpic mai atent inainte sa acuzi
    7 3
  • semtex
    da?! arata-mi si mie atunci unde scrie ce calibru corespunde nivelului asta de protectie. dupa cum scriam: stirea este incompleta!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru