BMW ar putea deveni liderul vanzarilor pe segmentul premium din SUA

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.07.2009
BMW ar putea sa devina cel mai bine vandut producator premium care activeaza pe piata din Statele Unite ale Americii. Germanii sunt deja la conducere in materie de vanzari si trebuie sa isi mentina avantajul pentru inca sase luni.

Esential

3.633 de unitati separa BMW de Lexus in topul vanzarilor din Statele Unite ale Americii.

Bavarezii de la BMW ar putea sa devina lideri in materie de vanzari pe segmentul premium in Statele Unite ale Americii. Modelele BMW ar putea detrona astfel modelele Lexus, care detin prima pozitie a clasamentului vanzarilor premium inca din anul 2000. In ultimele cinci luni, BMW a vandut 76.819 unitati in Statele Unite ale Americii, pe cand Lexus a vandut doar 73.186 unitati. Daca BMW reuseste sa pastreze aceasta diferenta, producatorul german va fi cel mai bine vandut constructor premium de pe piata din SUA.

Piata din Statele Unite ale Americii este cea mai de succes piata pentru BMW, 23% din productia bavarezilor fiind destinata pietei de peste Atlantic. Germania este cea de-a doua piata de desfacere pentru BMW, 19% din vanzari fiind realizate pe piata germana. Singurul producator european care a reusit sa aiba cea mai bine vanduta marca de pe segmentul premium din Statele Unite ale Amercii a fost Mercedes-Benz, care a fost campionul vanzarilor in anul 1999, cu un an inainte de dominatia japonezilor de la Lexus.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru