BMW ar putea vinde motoare rivalilor

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 03.04.2008
BMW va decide pana la sfarsitul acestui an daca va vinde motoare la GM, Daimler si Fiat.

BMW va decide pana la sfarsitul anului daca va vinde sau nu motoare catre alti producatori auto.

Friedrich Eichiner, membru al consiliului de administratie la BMW, a declarat ca exista un interes major din partea GM, Daimler si Fiat in privinta achizitionarii de motoare ale producatorului german.

Miscarea face parte din strategia lui Norbert Reithofer, CEO BMW, de a exploata noi arii de profit. Chiar daca BMW va lua decizia de a-si vinde celebrele moatoare catre rivalii de pe piata, nu va fi vorba de gama M sau de propulsorul de 3.0 litri biturbo.

Discutia se reduce la unitatile de motorizare cu patru cilindri in linie. Producatorul bavarez este recunoscut in intreaga lume pentru calitatea si performanta motoarelor sale.

Via | Automotive News
Taguri: BMW, Daimler, Fiat, GM

Comentarii (1)

  • noutati?
    Nu isi aminteste nimeni "Omegile" cu motoare diesel BMW ?! Ce mare noutate e asta? La fel ca cea despre "noutatea" Daciei Sandero, "prima masina romaneasca exportata" in Anglia din care specilaistii de la Automarket au facut o stire . Pe mine interesul celor de la GM chiar nu ma mira. Dieseluri oricum nu fac iar motoarele pe benzina sun varza.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru