BMW Gran Turismo vine in 2010

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.01.2008
Urmasul de serie al conceptului CS se va numi Gran Turismo si va iesi pe piata in 2010 la un pret in jur de 150.000 de euro.

Esential

150.000 de euro va costa BMW Gran Turismo
2010 este anul aparitiei modelului in versiune de serie.

Zvonurile trecerii in productia de serie a conceptului CS, prezentat de BMW la Salonul Auto de la Shanghai din 2007, au inceput sa se inteteasca in ultimul timp. Iar o confirmare clara vine chiar din randurile inginerilor BMW, care spun ca modelul va exista, va reprezenta noua "nava-amiral" a gamei si se va numi BMW Gran Turismo.

Cel care va duce conceptul BMW de la stadiul de prototip la cel de model de serie este Gerhard Richter, care pana acum s-a ocupat de destinele modelelor din gama de performanta M. "Treaba mea este sa decid care dintre elementele conceptului se vor regasi pe versiunea de serie. Un lucru e insa clar: Gran Turismo va fi mai mare in dimensiuni decat Seria 7 si nu va iesi pe piata decat cel mai devreme in 2010", sustine Richter intr-un interviu acordat Automotive News Europe.

Analistii companiei CSM Worldwide sustin ca BMW Gran Turismo va avea o cifra de vanzari de 15.000 de unitati anual in timp cepretul se va situa undeva peste Seria 7, deci undeva inspre 150.000 de euro. ca dotari tehnice, modelul BMW se va baza pe motoare V12 sau V8 cuplate la transmisii automate cu opt rapoarte sau la cutia automata su sapte trepte si dublu-ambreiaj in versiunile inalte.

Comentarii (1)

  • ALX CT
    OMFG
    Nu am cuvinte,ESTI NEBUN CE MARFA ARATA.Asa din curiozitate cam cati CP o sa aiba???? ca sub 500CP nu cred.Va Salut si va doresc la fiecare cate una din asta in garaj. :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru