BMW lanseaza in India un 320d de baza, destinat flotelor

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.11.2009
Flotele si companiile de taximetre din India vor putea sa se bazeze din ianuarie pe o versiune de baza a lui Seria 3 in versiune 320d. Aceasta va avea un pret mai mic cu echivalentul a 9.000 de euro.

Versiunea indiana a publicatiei Autocar anunta astazi faptul ca BMW va lansa in India o versiune base a lui Seria 3 care va fi destinata in special companiilor de taxi sau cumparatorilor de flote. Noua versiune va fi lansata in luna ianuarie.

Modificarile pe care BMW le va aduce la nivelul modelelor in cauza se refera la renuntarea elementelor de confort cum sunt scaunele electrice, plafonul din sticla, trapa sau chiar suporturile de pahare, masina urmand sa vina in standard cu strictul necesar.

Dupa modificarile efectuate, pretul versiunii de baza (care se va numi "Executive" conform informatiilor oferite de Autocar India) va scadea de la 3 milioane la 2.4 milioane de rupii, pretul final fiind echivalentul a 34.000 de euro. In Romania, pretul de baza al versiunii 320d este de 34.153 de euro.

via | Autocar India

Taguri: 320d, BMW, India, Seria 3

Comentarii (5)

  • catalinB
    titlu
    pote lanseaza IN india nu " lanseaza un India"...
    2 3
  • as21ro
    asa da!
    sa-l aduca si la noi!! la pretul asta se merita un BMW! chiar daca nu's eu fan, in acest caz mi-as cumpara... ;)
    3 7
  • as21ro probabil nu am inteles eu. Dar cel mai probabil postezi degeaba si esti un milionar fictiv pe aici.

    Pretul bmw din India : 34.000 euro
    Pretul bmw din Romania: 34.150

    Asa rau te fac 150 de euro?

    ps: "... ;) "
    5 2
  • @andt - uiti ceva - pretul in India este mai mare decat in europe pentru ca sunt alte taxe.
    Daca ar vinde si in Romania varianta de echipare "super cheala" [sau "nam bani de BemVeu dami i-au tablaria"] probabil ca si la noi ar scadea cu 20% pretul, adica pe la ~ 27.200 euro.

    @as21ro - Ma bucur pentru BMW ca sunt ... oameni ca tine. Dar am o simpla intrebare - de ce ti-ai lua BMW care are dotarile unui Logan de baza? si probabil are aceiasi calitate la interior.
    3 0
  • NeoGalaxy
    Mah baieti nu va mai coboti la nivelul unora ca as21ro si asa mai departe. Lasati-i in pana lor si gata. Sunt si asa gramezi de fraieri care posteaza doar de dragul de a trece timpul... nu-i mai bagati in seama si gata :)))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru