BMW M3 a primit un pachet de modificări de la Cam Shaft

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.06.2012
BMW M3 E92 se pregăteşte să iasă din producţie pentru a primi un înlocuitor, dar tunerii încă dezvoltă pachete pentru acest model. Ultima adăugire pe listă vine de la Cam Shaft, o casă germană specializată în modificări estetice.

BMW M3 a primit încă un pachet de tuning. De data aceasta, modificările sunt realizate de tunerii de la Cam Shaft, o casă specializată în modificările estetice. Pachetul tunerilor din Kempen include o buză inferioară Racing Dynamics, un set de praguri Hamann Motorsport şi un set de jante din aliaj BBS Le Mans. Caroseria este îmbrăcată în folie care imită aspectul lui BMW M3 Frozen Grey, nuanţa foliei fiind "matte Space Grey". Doar îmbrăcarea caroseriei cu folia Bruxafol costă 2.500 de euro, preţul pachetului întreg nefiind anunţat.

Jantele BBS Le Mans sunt finisate în nuanţa negru mat şi au diametrul de 19 inch. Jantele de pe puntea faţă au o lăţime de 8.5 inch, în timp ce jantele de pe puntea spate au o lăţime de 10 inch. Doar fiindcă tunerii de la Cam Shaft se concentrează pe estetică, nu înseamnă că M3 Coupe nu a primit şi modificări mecanice. Astfel, modelul din Munchen a pimit o suspensie reglabilă KW Variant 3 coilover şi un sistem de evacuare din oţel inoxidabil, realizat de Akrapovic.

Sistemul de evacuare integrează un set de catalizatoare cu debit mărit, care au 100 de celule fiecare.

Interiorul lui BMW M3 a primit un pachet de ornamente din fibră de carbon oferit de Hartge. Vorbim de ornamente pentru bord, pentru consola centrală, volan cu elemente din fibră de carbon şi feţe de uşi cu ornamente din fibră de carbon. Pentru un plus de sportivitate, modelul primeşte un set de pedale din aluminiu de la Hartge, menite să-i ofere şoferului senzaţii şi mai sportive când struneşte cei 420 cai putere ai V8-ului lui M3 cu ajutorul transmisiei manuale cu şase trepte.

Via | Germancarscene

Comentarii (3)

  • Mda......interesant!!!!
    2 3
  • SUPERRRRR...
    2 0
  • jante urate, volan absolut superb!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru