BMW M3, mai rapid si mai ingrijit de la Hartge

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.02.2008
Tunerii de la Hartge au pregatit un kit special pentru BMW M3. Viteza maxima a coupe-ului a crescut pana la 340 km/h.

Esential

6000 de euro este pretul pachetului oferit de Hartge pentru BMW M3.
340 de km/h este viteza maxima la care poate ajunge coupe-ul german multumita modificarilor aduse unitatii electronice de control, ECU.
20 de inch este dimensiunea jantelor oferite de Hartge.

Casa germana de tuning Hartge a pregatit un pachet special pentru coupe-ul de performanta al celor de la BMW. Noul M3 se bucura acum de mai multa putere si de un interior personalizat cu atentie.

Hartge ofera fanilor BMW doua kituri care imbunatatesc performantele multumita modificarilor aduse unitatii electronice de control. Prima versiune ECU reuseste sa imprime coupe-ului o viteza maxima de 291 km/h iar a doua vine in dotare si cu un set de pneuri Pirelli P Zero, capabile sa faca fata vitezei maxime de 340 km/h.

La exterior, specialistii Hartge au adaugat o buza pentru spoiler-ul fata, insertii din fibra de carbon, doua seturi de jante de 20 de inch cu pneuri late de 9 inch pe fata si 10 inch pe spate.

Interiorul este atent personalizat cu logo-ul Hartge, de la covorasele pentru pasagerii din fata si pana la manerul schimbatorului. Clientii pot opta intre 5 variante diferite ale volanului sportiv cu trei spite, fiecare personalizata fie cu piele fina cusuta manual, fie cu insertii de fibra de carbon fie cu logo-ul Hartge.

Manerul schimbatorul poate fi de asemenea personalizat in functie de dorinta clientului cu insertii din lemn, cu iluminare, cu aluminiu, cu logo-ul Hartge sau cu piele fina.

Sportivitatea interiorului este subliniata si de pedalele si frana de mana, ambele din aluminiu, si de insertiile din fibra de carbon.

Pentru acest pachet Hartge percepe 6000 de euro, insa accesoriile pot fi achizitionate si separat.

Taguri: BMW, Hartge, M3

Comentarii (12)

  • ce titlu stupid.. dar ce varianta de serie nu e ingrijita sau ce?
    0 0
  • george
    e mai frumos sa scrie bmw si nu hartge
    0 0
  • sobol4nu
    fleosk
    mai frumos nu e, poate mai taranesc, jantele sunt urate, volanul e urat. iar schimbatorul il gasesti in targ la vitan... o sa fie frumos dak o sa sa scrie pe el alpina, alea sunt bmw'uri frumoase.
    0 0
  • wrctheo
    M3..
    @sobol4nu mai baiatule, gusturile nu se discuta, cu manerul schimbatorului din vitan, puneti-l tu pe masina ta.Alpina.., de cand nu a mai scos mai Alpina ceva, stii?Daca tu aveai casa de tuning, cu numele ta sobolanu cu 4, poate iti puneai numele de sobolan cu 4 pe volan, motor sau ce schimbai tu..stiti sa aruncati cu pietre, nu va intrece nimeni dar respect pentru munca altora de ce nu aveti?La fel si pentru Ion ..de ce nu te apuci tu de redactat? Vezi ca automarket cauta redactori, ia angajeaza-te tu la ei, sa vedem daca iti convine ca un "altul" ca tine sa scrie ce ai scris tu...Respect M3.
    0 0
  • Editati pozele cum trebe!!!
    Mai oameni buni, faceti si voi ceva cu pozele alea. in loc sa ma uit la poze tre sa repozitionez cursoru aproape dupa fiecare. Daca le mai aveti si portrait alternativ cu landscape e si mai nasol. Puneti si voi functie de imaginea urmatoare la click pe poza. e chiar enervant! sau macar resize sa fie toate la fel sa pice butonu pentru urmatoarea imagine in acelasi loc. Ce dracu fac webdesignerii la voi acolo? Ca nu vad imbunatatiri deloc la site. Nu vreau raspuns de la voi in pagina asta. Vreau sa vad ca se misca ceva.
    0 0
  • P.S.
    In caz ca altora le merge bine, folosesc Mozilla Firefox (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ro; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12)
    0 0
  • din Cluj
    Despre pneuri
    Nu inteleg de ce mamaliga ei de treaba ati scris latimea pneurilor in inchi si nu un milimetri asa cum este data ea de fapt. Cat de spectaculos poate fi sa zici 10 sau 9 inchi in loc de 255mm sau 230(din cate stiu eu ultima nici nu exista la producatori, ci de 225 sau de 245). Mai multa atentie pe viitor, chiar daca niste site-uri straine se incapataneaza sa dea niste cifre si niste unitati deloc utilizate international.
    0 0
  • JigSaw4Death
    Cum naiba?
    cum naiba ajunge m3-ul asta la 340 km/h, cand in bord are maxim 330km/h? si in al doilea bord are 300km/h...cum plm face? sare indicatoru ala? se da peste cap? :| nu se leaga. poate cineva sa ma lamureasca? mi se pare un jmen...:|
    0 0
  • JigSaw4Death
    nu ma intelegeti gresit
    knd am zis k e un jmen, ma refeream la viteza, nu la masina... k sa nu comentezii aiurea unii kre n`au ce face... ;) masina e oke, in afara de viteza maxima..:|
    0 0
  • sharky
    mey jigSaw4Death
    viteza masinii e de 291 kmh... viteza maxima la care rezista pneurile e 340 kmh... e o mica neintelegere
    0 0
  • ramdac
    chiar m3
    al doilea bord..cu 300 in coada...ii cumva diesel?...m3 diesel?..ma lamureste careva...multumesc anticipat
    0 0
  • ursaMare
    al 2 e de pe 320d
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru