BMW M5 Ring Taxi revine la Nurburgring

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 26.06.2011
BMW a prezentat în cadrul Festivalului M desfăşurat la Nurburgring noua generaţie Ring Taxi. Este vorba despre un BMW M5 F10 care va debuta începând cu 2012.

Acum câteva săptămâni vă anunţam că Sabine Schmitz şi al său BMW M5 Ring Taxi părăseau circuitul de la Nurburgring. În locul vechiului M5 a fost introdus un alt model de performanţă al diviziei din Munchen. Este vorba despre un M3 sedan, personalizat cu logo-ul diviziei germane şi cu însemnele şcolii BMW Driving Experience.

Se pare, că acesta a fost doar un înlocuitor provizoriu întrucât, în cadrul Festivalului M de la Nurburgring, BMW a prezentat noua generaţie Ring Taxi. Este vorba despre noul M5 F10 care îşi va intra în drepturi începând cu anul viitor. Sub capota lui M5 se regăseşte acelaşi propulsor V8 de 4.4 litri care dezvoltă 560 de cai şi care poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde. Reptiza 0-200 km/h are loc în 13 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 305 km/h.

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • bogdan
    ti se cam face pielea de gaina...
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru