BMW pregateste trei premiere mondiale in toamna

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.06.2008
Noua generatie Seria 7, conceptul X1 si viitorul roadster Z4 sunt surprizele pe care BMW le pregateste in aceasta toamna.

BMW anunta surprize importante, Salonul Auto de la Paris urmand sa fie scena pe care constructorul bavarez va dezvalui vedetele acestui sfarsit de an. Potrivit unor surse din interior, citate de Carscoop, BMW pregateste trei noi premiere pentru lunile octombrie si noiembrie.

Asa cum probabil va asteptati, salonul parizian va marca debutul noii generatii Seria 7 si a conceptului X1. In luna imediat urmatoare, bavarezii vor prezenta si o versiune concept a roadster-ului Z4, noua generatie fiind indelung spionata in ultimele luni.

Noul BMW X1 va fi un concept creat pentru a anticipa un viitor mini SUV bazat pe Seria 1, care este asteptat sa debuteze in versiune de productie abia la sfarsitul lui 2009. Viitorul BMW X1 va fi produs la uzina din Leipzig, Germania, si va beneficia de serviciile unor motoare pe benzina in patru si sase cilindri. Fanii diesel-ului vor avea de ales intre motoarele cu patru cilindri supraalimentate.

A cincea generatie a limuzinei BMW Seria 7, despre care presa internationala a tot speculat in ultima vreme, va ingloba un design mult mai elegant atat la exterior cat si la interior, capabil sa sublinieze mai bine decat vechiul model luxul si calitatea materialelor.

Noul Seria 7 va introduce in gama constructorului german si o serie de motoare noi dar si tehnologii in premiera.

Pe langa noua Serie 7 si conceptul X1, BMW mai pregateste pentru sfarsitul acestui an si un concept care va anticipa generatia noua a roadster-ului Z4, aflata deja pe piata de sase ani.

Conceptul va debuta probabil la Salonul Auto de la Los Angeles de la sfarsitul lui noiembrie, versiunea de productie urmand sa fie prezentata oficial la Geneva, in luna martie a anului 2009. Sursele neoficiale au declarat ca filosofia de design pe care o va adopta viitorul Z4 va fi inspirata de conceptul Gina Light Visionary.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • prudentul
    tipic romanesc
    Am navigat de-a lungul timpului pe n-şpe mii de site-uri, romaneşti şi străine. Pe NICI UN site străin n-am întalnit metoda asta cretină de a scoate din minţi vizitatorii cu bannere care acoperă textul sau titlul sau fereastra video şi care nu se poate închide, indiferent cât apeşi pe x-ul din colţ.

    Acum "cunoscătorii" vor sări repede să-mi explice mie ce înapoiat şi prost sunt, din moment ce - chipurile - nu "înţeleg" rolul nemaipomenitei reclame online în susţinerea financiară a siteului. Pare o boală tipic romanească, aceea de a face vizitarea propriului site o experienţă cât mai frustrantă. Restul lumii se chinuie să atragă vizitatori, noi ne chinuim să-i enervăm. Automarket, este cea mai proastă surpriză pe care mi-aţi făcut-o de când v-am descoperit şi vă citesc. Vă rog, faceţi ceva. Accept mii de bannere pe monitor, dar nu peste informaţia utilă. Spaţiul publicitar trebuie să fie bine delimitat. Şi în televiziune, filmul e film, apoi urmează DOAR publicitate, apoi iarăşi DOAR film, apoi iarăşi DOAR publicitate. Nu se difuzează spoturi la Tampax peste chipul lui Bruce Willis când le-o trage-n mufă la ăia nasoi.

    Dorim ordine şi logică şi la site-uri. Altfel...sorry. La TV avem telecomanda, aici folosim tasta Delete în Feedreader.

    O zi bună...cât mai poate fi de bună după pocinogul brilianţilor, bălănelilor şi piţurcilor.
    0 0
  • pentru cititori
    Stim ca reclamele introduse zilele acestea v-au iritat, dar promitem ca in cel mai scurt timp veti scapa de acest inconvenient. Va multumim pentru rabdare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru