BMW se asteapta la o revenire subtila a vanzarilor in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.12.2009
Directorii BMW estimeaza ca vor obtine o revenire a vanzarilor in urmatorul an, gratie lansarii de modele noi. Bavarezii considera ca tendinta de crestere va fi continuata si pe viitor, dar intr-un ritm lent si constant.

Germanii de la BMW se asteapta ca vanzarile marcii din Munchen sa creasca usor in decursul anului viitor. La inceputul anului 2009, cei de la BMW au anuntat ca se asteapta ca vanzarile sa scada cu 10 sau 15 procente in comparatie cu 2008. Directorii BMW au anuntat ca se asteapta sa inregistreze o crestere subtila a vanzarilor in anul 2010, care va avea loc in mod treptat.

Principalul motiv al cresterii estimate a vanzarilor este lansarea noului Seria 5, alaturi de proaspata lansare a lui X1. Cele doua modele ar trebui sa creasca vanzarile marcii bavareze in perioada urmatoare si in anul viitor, dar cresterea va fi subtila, deoarece vorbim de modele premium, care vor inregistra comenzi numeroase doar pe unele piete. Una dintre pietele pe care BMW spera sa aiba un an foarte bun este cea din China, care a devenit cea de-a patra piata pentru constructorul german in anul 2009.

Speranta pe care BMW o pune pe piata din China se reflecta si in investitiile pe care le face constructorul german. Mai exact, BMW si partenerii sai chinezi de la Briiliance vor extinde fabrica din Shenyang pentru a fabrica mai multe unitati.

Pana la sfarsitul anului viitor, fabrica BMW din Shenyang va avea capacitate de a construi 75.000 de exemplare pe an.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru