BMW Seria 6 Cabrio primeşte amprenta Hamann înainte de Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Hamann a prezentat primele accesorii destinate noului BMW Seria 6 Cabrio. Pachetul complet va fi dezvăluit în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Deşi mai sunt două luni până la Salonul Auto de la Frankfurt, tunerii de la Hamann au ţinut să fie printre primii care promit fanilor BMW o reinterpretare a noului Seria 6 Cabrio. Specialiştii germani şi-au pus amprenta şi sigla asupra decaptoabilei bavareze, după ce au modificat subtil designul exterior şi interior.

Look-ul a devenit ceva mai agresiv graţie noului model de jante, cu dimensiuni de 20 şi 21 de inch, care se încadrează perfect în caroseria coborâtă cu 30 de mm pe axa faţă şi cu 25 de mm pe axa spate. Pachetul vizual este completat de un nou set de terminaţii cromate pentru sistemul de evacuare, patru la număr.

Pentru interior, germanii au ales inserţii din aluminiu la nivelul planşei de bord precum şi la nivelul pedalierului. Clienţii pot înlocui aluminiul cu inserţii metalice argintii sau negre.

Până în toamnă, când se vor deschide porţile salonului german, Hamann va mai adăuga şi alte accesorii pachetului de tuning pregătit pentru Seria 6 Cabrio.

Cel mai probabil vom vedea şi ceva modificări aduse propulsoarelor pe benzină de pe 640i şi 650i.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Probabil cel mai frumos BMW din lume...

    Prin noul Seria 6 BMW ne-a aratat ca poate face si masini frumoase. La fel si in cazul Seriei 5.
    3 1
  • vali86
    nu arata rau
    cel mai mult imi plac jantele cu spitele alea sunt mortale
    0 0
  • HaHaHa
    pe scurt
    Prea frumos
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru