BMW Snug, conceptul urban din hartie, imaginat de un maghiar

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.03.2009
Un tanar designer din Ungaria a colaborat cu BMW pentru a da nastere unui concept inovativ, botezat Snug.

In cercul restrans al tinerilor designeri isi face aparitia o figura noua. Este vorba de tanarul David Raffai, maghiar de origine, care a reusit sa dea nastere unui concept BMW, botezat Snug. Schita reprezinta un model urban futurist care incearca sa creeze in jurul sau o comunitate capabila sa aprecieze valorile actuale.

Creat in colaborare cu Grupul BMW, conceptul Snug se bazeaza pe o inovatie la nivelul caroseriei, care este compusa din mai multe straturi de hartie, reunite in jurul unui habitaclu foarte compact. Potrivit "fisei tehnice" imaginate de tanarul designer, Snug poate transporta patru pasageri oferind un habitaclu modular ce se poate transforma foarte usor intr-un living.

Pentru o unicitate pe care fiecare client si-o doreste, David Raffai a gandit posibilitatea modificarii grafice a partilor laterale. Si pentru ca reteta unui automobil futurist sa fie completa, propulsia va fi asigurata de un tren de rulare alimentat cu celule de combustibil.

Potrivit unor informatii preliminare se pare ca oficialii BMW au fost incantati de rezultatul final al proiectului, aceasta informatie lasand probabil loc unor numeroase speculatii in anii ce vor urma.

via | BMWblog

Comentarii (4)

  • Trabant
    Revitalizarea Trabantului!
    0 0
  • BMW-ul ecologic 100% :-))
    Mai Tare ca trabantul , este si ecologic 100% ..
    0 0
  • suprafete complexe inutile si neergonomice, designul partii frontale nu este nou, l-am mai vazut la un turc. Per total arata chiar bine. In ceea ce priveste incantarea celor de la BMW...nu as putea spune decat este un raspuns plin de bunavointa si bun simt tipic occidentalului care apreciaza efortul depus.
    0 0
  • 4 persoane...
    vor sta in picioare banuiesc haha!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru