BMW te invata cum sa pilotezi la Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.04.2008
Constructorul german BMW a intocmit un ghid al circuitului de la Nurburgring pentru soferii amatori.

Celebrul circuit de la Nurburgring este recunoscut in lumea motorspotului ca fiind unul din cele mai dificile din intreaga Europa. Botezat "Iadul Verde", circuitul se intinde pe 22 de kilometri si solicita la maxim concentrarea pilotilor care testeaza sau concureaza aici.

Circuitul este insa deschis si publicului larg, orice pasionat putand opta pentru trei ture pe celebrul circuit contra sumei de 50 de euro. Pentru a putea simti insa adevaratul potential al masinii pe Nordschleife, soferii amatori ar avea nevoie de o pregatire atenta, care se dobandeste in ani de exercitiu.

BMW s-a oferit insa sa puna la dispozitia tuturor celor care vor "sa simta" asfaltul de la Nurburgring un ghid plin cu sfaturi utile pentru pilotii in devenire. BMW ofera acest material gratuit, descarcarea sa putand fi facuta foarte usor AICI

Textul detaliat ofera o analiza atenta a fiecarui viraj, ponturi ale pilotilor profesionisti si multe alte informatii despre faimosul circuit. Informatiile sunt foarte variate, ghidul cuprinzand sfaturi pentru fiecare ac de par sau sicana, pentru schimbarea corecta a treptelor, viteza optima de intrare sau iesire din viraje si zonele de franare.

via | MotorAuthority

Taguri: BMW, Nurburgring

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru