BMW va incepe productia lui M3 GT4 in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Noul BMW M3 GT4 ar putea fi disponibil in preajma anului 2010. Versiunea de curse a lui M3 este creata special pentru pista de competitie si nu are dreptul de a circula pe drumurile publice.

Producatorul german BMW a anuntat ca va incepe productia modelului sau dedicat pentru pista, M3 GT4. Acest model a debutat la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, si este versiunea de curse a lui M3 E92. Spre deosebire de M3-urile standard, acest model este creat special pentru pista si nu este destinat drumurilor publice. Pretul unui BMW M3 GT4 se ridica aproape de 120.000 euro, fara taxe.

Noul BMW M3 GT4 ar putea sa fie disponibil abia in preajma anului 2010. In comparatie cu un M3 standard, versiunea GT4 beneficiaza de un roll cage complet si de scaune sport de tip "scoica". Motorul V8 de 4.0 litri al lui M3 a fost modificat, iar transmisia a fost si ea pregatita pentru curse. Rezultatele modificarilor nu au fost inca anuntate, dar e posibil ca versiunea GT4 sa fie mult mai rapida decat un M3 de strada.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Claudiu
    BMW
    asta da...rupe tot
    2 0
  • hmm
    iar eleronul? ma indoiesc ca nu e nevoie de el dar intrebarea e daca ramane la discretia cumparatorului sau imaginile sunt doar de concept
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru