BMW va lansa Seria 3 GT in 2011

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.09.2009
Oficialii BMW vor lansa in anul 2011 modelul Seria 3 GT. Acesta va imprumuta din formele de design si stil ale fratelui sau mai mare.

Constructorul bavarez BMW a anuntat ca va pregati un frate mai mic pentru Seria 5 GT, botezat, fireste, Seria 3 GT. Conform oficialilor germani, viitoarea masina va fi gata pentru lansare in anul 2011. Caroseria folosita de BMW este una de tip "shooting brake" si reprezinta un hibrid intre un hatchback, un break si un coupe.

In ceea ce priveste designul, Seria 3 GT va pastra formele neconventionale pe care le putem regasi pe Seria 5 GT, iar plafonul incovoiat impreuna cu habitaclul cu patru sau cinci locuri individuale vor face parte din arsenalul viitorului hatchback.

Sub capota noului model se vor afla propulsoarele regasite in prezent pe Seria 3, dar oficialii bavarezi au declarat ca o versiune M a acestuia nu se regaseste in planurile lor. In ceea ce priveste pretul, acesta se va situa undeva intre Seria 3 si Seria 5.

via | channel4

Comentarii (6)

  • hehehe
    Uraaa!
    Dupa balega aia de seria 5 gt, urmeaza frumusetea asta!
    EPIC FAIL x2
    8 1
  • julian
    ...
    eu am un 3 berlina,nu cred ca as alege un 3 cu haion...numai de bine
    6 1
  • mihai2001
    Superba
    Mi se pare o idee f buna, pentru ca urmareste compromisul intre o berlina si un break. Cred ca sigur exista o nisa acolo si cei de la BMW incearca sa o exploateze.
    1 1
  • BMW
    Si eu am un 3 berlina si nici eu nu as alege un 3 cu haion; cred ca nu noi suntem tinta lor. Mai sunt si break-istii care vor ceva adrenalina ;))
    2 0
  • cu siguranta stiu ei ce fac cu aceste hibride insa din punctul meu de vedere sunt destul de urate si nu prea le vad sensul atata timp cat exista in varianta sedan 2 modele foarte foarte reusite iar pentru cei ce doresc spatiu in plus exista variantele break...probabil incearca sa acapareze absolut toate genurile de clienti ca de...e criza si la bmw si un plus de vanzari nu strica in vremurile astea mai ales ca investitiile in aceste modele sunt minime folosind practic aceasi platforma ca variantele lor break. nu sunt fan BMW insa seria 3 cel putin, arata absolut demintial in varianta sedan/coupe
    0 0
  • esec
    Esec total seria 3 gt... seria 5 mai mergea ... semana cu X1... da asta oricum nu se vinde bine... dar de apare asta ... jale... bmw ia tzeapa nu noi. mai bine scadeau pretu la M3 sau faceam un M3 cupe diesel... ieftin...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru