BMW vine la Frankfurt cu M6 Competition Edition

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.09.2009
BMW lanseaza o editie limitata a lui M6 la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul se numeste M6 Competition Edition si beneficiaza de o serie de imbunatatiri tehnice.

BMW va lansa o editie speciala a lui M6 la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul se numeste Competition Edition si vine cu o suspensie speciala, arcuri si amortizoare revizuite, precum si cu o serie de imbunatatiri tehnice. Garda la sol a acestui model a fost redusa cu 10 milimetri pentru puntea fata si 12 milimetri pentru puntea spate. Constructorul german va oferi doar 100 de exemplare ale acestui model deosebit.

Pretul acestei versiuni speciale ale lui BMW M6 nu a fost inca dezvaluit, dar oficialii BMW vor furniza aceste informatii odata cu debutul de la Frankfurt. Odata cu noul Competition Edition, BMW va prezenta si un M6 care prezinta o nuanta deosebita de gri, cu un finisaj mat. Pentru moment, oficialii marcii bavareze nu au dezvaluit informatii privind cel de-al doilea model M6 pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • TZENU BMW
    frumos
    dar......atata timp cat exista m5 nu miar trebui m6 parere personala.cine a zis ca m5 este cea mai buna masina din lume nu a gresit
    P.S. m5 este de fapt o masina perfecta din toate punctele de vedere
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru