BMW X5 şi X6 primesc versiunea Exclusive Edition la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.08.2011
Constructorul german va expune la Frankfurt o ediţie specială pentru modelele X5 şi X6. SUV-urile vor primi o serie de modificări la exterior şi interior.

Esential

7.5 litri/100 de km consumă, în regim mixt, versiunea revizuită X5 xDrive30d.

Pe lângă mult aşteptatele i3 şi i8, primele exponate ale gamei ecologice "i", BMW va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt şi o ediţie specială a modelelor X5 şi X6, programată să ajungă pe piaţă chiar din toamnă.

Botezată Exclusive Edition, versiunea se individualizează cu ajutorul unui set nou de jante, de 20 de inch, cu o serie de logo-uri aplicate pe caroserie şi cu o nuanţă de vopsea nouă, negru Citrine, ce va fi disponibilă pe toate modelele din gamă.

Pentru interior, clienţii vor primi inserţii din lemn, scaune sport îmbrăcate în piele Nevada cu cusături contrastante şi două nuanţe noi şi exclusive, botezate Platinum Bronze şi Mineral Silver. Pentru versiunile echipate cu pachetul Sport, BMW oferă acum şi un nou volan marcat cu sigla diviziei M, ce include comenzile tradiţionale.

Odată cu noua ediţie, BMW propune publicului şi o versiune X5 xDrive30d revizuită, echipată cu tehnologia Blue Performance, care îi permite SUV-ului bavarez să îndeplinească normele de poluare Euro 6.

Asta înseamnă că versiunea va consuma doar 7.5 litri/100 de km în regim mixt şi va emite doar 198 g/km.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • @automarket
    Aseara in timpul filmarilor de aici din SUA a noului BMW i3 am surprins noul i3 si iam facut vreo 15 poze si un mic filmuleț.
    Automarket dacă aveți nevoie de poze si filmul va pot trimite pe email.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru