BMW X6 M primeşte pachetul Typhoon S

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.03.2011
Nemţii de la G-Power au creat un kit de tuning pentru BMW X6 M. Pachetul a fost botezat Typhoon S şi mulţumită acestuia SAC-ul bavarez produce 725 de cai şi 890 Nm.

Esential

725 de cai putere produce BMW X6 M Typhoon S

În toamna anului trecut vă anunţam că tunerii germani de la G-Power au creat un BMW X5 M de 725 de cai putere. Acum este rândul lui X6 M să primească tratamentul nemţilor. Pachetul creat de G-Power poartă denumirea de Typhoon S şi face din X6 M o adevărată "bestie" pe patru roţi.

Cei 725 de cai putere împreună cu cei 890 Nm îl ajută pe SAC-ul bavarez să sprinteze de la 0 la 100 km/h în doar 4.2 secunde, iar viteza maximă trece de 300 km/h. Pachetul de caroserie creat de germani este unul impresionant şi, mulţumită acestuia X6 M inspiră mai multă sportivitate şi agresivitate. Tunerii germani au înlocuit spoiler-ul faţă cu unul restilizat, au montat o capotă din fibră de carbon care dispune de prize de aer suplimentare pentru răcirea motorului şi au schimbat deflectorul de aer.

Pentru ca tuningul exterior să fie complet, G-Power au montat pe SAC-ul german jante de 23 de inch de provenienţă proprie. De asemenea, sunetul produs de X6 M a fost îmbunătăţit mulţumită unui nou sistem de evacuare care se termină cu patru ţevi de eşapament.

La interior, germanii au pregătit o combinaţie de piele naturală cu Alcantara.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (19)

  • Foarte frumos!
    Pentru cei care-si permit...
    11 3
  • Dastar are 850 ii da rusine la M asta
    6 8
  • @A.I
    Te rog eu...Koleos il termina pe X6 asta!
    @BMW-M Chill out man!Omu face caterinca,inteligentule!
    1 6
  • Dan_GRC
    Mai BMW-M, eu inteleg ca esti fan bmw, de fapt putin fanatic, am si eu Bmw, stiu ce inseamna, si nu am o vechitura, dar eu cred ca exagerezi, cine stie cunoaste dar nu e normal sa incerci sa-i convingi si pe altii ce marca tare e, nu toata lumea este satisfacuta de calitatile acestei marci, de aia exista atatea marci iar ca bmw e marca pt soferi nu pt prosti...iti zic eu ca cel putin la noi sint f multi prosti pe sosele, inclusiv cu bmw, deci relax:)
    9 4
  • @Dan_GRC
    Relax ca Relax ,
    Tu pe mine vrei sa ma convingi ca un adevarat sofer ar zice ca un Audi cu puntea fata sta mai bine pe sosea ca un BMW ???
    Se conduce mai bine audi ca BMW ???
    Pentru soferi de 2 zile si femei audi e masina cu beculete frumusica , dar pentru soferi adevarati care fac drifturi la 200Km/h BMW e masina creata pentru sport .

    Link-ul de mai jos confirma ce faci cu un BMW nici in jumatate nu faci cu AUDI.
    http://www.youtube.com/watch?v=nQygnetD6J4
    9 3
  • Dan_GRC
    Eu nu incerc sa te conving de nimic, eu stiu cum sta pe sosea un Bmw, merg zi de zi cu unul, dar drifturi la 200 km/h nu au ce cauta pe sosea, si din pacate sunt f multi soferi agresivi la noi cu Bmw care produc nenorociri pt ca tractiunea spate nu e chiar pt oricine, nu am nevoie de nici un link dar multumesc oricum
    6 3
  • ...
    [url=http://gifzona.com/smiles.htm][img]http://gifzona.com/i/smile/009.gif[/img][/url]
    0 1
  • @Dan_GRC
    Ce tie greu sa te uiti la link ???

    http://www.youtube.com/watch?v=nQygnetD6J4
    8 5
  • Dan_GRC
    @BMW-M
    Ok, m-am uitat, m5 e m5, stiam asta, dar eu ziceam ca nu are rost sa te chinui sa explici astfel de chestii si sa incerci sa convingi pe altii, cine e curios poate afla ce inseamna sa conduci un Bmw, unul normal nu M, cine nu..nu trebuie condamnat
    7 4
  • Soferu' cu bmw-u'
    Bmw-urile sunt masini bune, dar pacat ca toti care le conduc sunt niste babuini.
    11 2
  • @ BMW-M
    Uita-te la filmulet, arabii parca incearca sa rastoarne un seria 7 : http://www.automarket.ro/tv/underground/arabii-fac-drift-uri-cu-noul-bmw-seria-7-729.html
    1 5
  • doar pentru fanii BMW
    http://www.bmwblog.ro/2011/03/20/bmw-a-terminat-pe-primele-doua-locuri-cursa-de-la-sebring-in-alms/
    3 2
  • mie ce mi se pare ciudat , este ca cu adevarat impatimitul BMW aduce vorba de Audi, cand nici unde in acest text nu se face referire la Audi, faptul ca totusi audi a vandut cu aproximativ 10 % mai putine masini decat BMW , imi demonstreaza ca nu toata lumea gandeste ca si tine, ceea ce ma bucura, caci daca ar fi asa, ar fi avut audi 10 bucati, si BMW peste 2 milioane.

    ce pot sa spun este : " sa ai parte de BMW" este masina visurilor tale, dar te rog respecta si decizia de a placea alta marca inafara de BMW.
    la cati mai multi kilometri fara incidente
    4 3
  • fan fanatic
    Este interesant cum vă bateţi în vorbe, cum apăraţi marca favorită de parcă ar depinde viaţa voastră de ea, de parcă aţi avea acţiuni la compania respectivă, dar când e vorba de Dacia zeflemeaua e în floare.
    Una peste alta nu din banii produşi de BMW, Audi sau Mercedes beneficiază România, ci de impozitele şi taxele luate de statul român de la Dacia.
    E bine că vă expuneţi cunoştinţele tehnice, dar de aici până a vă certa cine a produs mai mult, Audi sau BMW, mi se pare prea mult.
    Uite că mie mi se rupe ce companie din Germania etc. a produs mai mult, că doar nu produce pentru mine.

    Eu n-am idei preconcepute, dacă o să-mi permit, poate o să-mi iau maşină care o să-mi placă, până atunci merg cu maşinile familiei (Ignis 4x4 şi VW Golf 5), iar la serviciu cu Dacia Logan dci de 85 cp şi uite că nu-mi cade stema.
    Eu să fiu sănătos.
    4 2
  • Victor
    Dintr-o masina stupida au facut una si mai stupida...

    Seria 5 este marfa,sau M3 daca iti doresti un Bmw foarte rapid da X6 nu e nici cal nici magar..este cocalar,adica pt cocalari.
    5 2
  • csuser
    Masina asta nu are nici o logica. Nu e buna pt teren accidentat, e incomfortabila(jante 23'), e rapida dar nu extraordinara pt puterea pe care o are, e manevrabila dar nu se compara cu o sportiva. Incearca sa le combine pe toate fara prea mult succes.
    Daca as avea bani as prefera sami iau un bmw x5 ca masina de zi cu zi si bmw m3 masina de nebunii...
    1 0
  • @Dan_GRC
    oricat voi nu ati scrie ,BMW produce masina mai buna , fara ca sa va conving.
    Masina BMW e setata in cel mai perfect mod pentru toate situatiile de pe sosea ,The Best Handling, Brake , Power for overtaking, and the best 4x4 on the market the unbelievable xDrive, and the Best Engine in the World more than Honda and Toyota togher.

    BMW - 51 includes BMW/PSA engines
    Honda - 22
    Toyota - 22
    BMW - 51 includes BMW/PSA engines
    Volkswagen - 19
    Mercedes-Benz - 9
    6 3
  • Du-te tare ...
    Bine ma bine du-te tare si ia-ti bmw cu toate "sistemele" , sau mai bine de ce nu cumperi marca BMW ? Ma am si eu o intrebare cat de intelectual sa fii ca sa ai o obsesie pentru o marca auto si sa nu te lasi batut pana nu ceilalti te aproba ? Cat ? Macar daca vorbeai despre subiect mai intai si hai sa zicem mai comentai un lucru ,doua(referitor la subiect ,bineintels) , da' nu te apuci acuma sa ne povestesti noua de "sistemele" revolutionare de la BMW tau . Sincer eu sunt satul de oamenii astia (mai sunt si alte exemple mai sus).

    In orice caz in legatura cu subiectul cum spunea si un utilizator mai sus mi se pare fara logica acest X6 M . Puteau sa se limiteze la X5 M ,nu sa creeze cocosatul de la Notre-Dame pe roti ultra sportiv .
    8 4
  • kumite
    The best 5x5(trage si roata de rezerva) on the market?
    GFY!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru