G-Power a creat un X5 M de 725 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.09.2010
Celebrii tuneri de la G-Power, realizatorii celui mai puternic sedan din lume, au dezvoltat un pachet de 725 CP şi 890 Nm pentru BMW X5 M.

Esential

890 Nm oferă motorul lui G-Power X5 M Typhoon încă de la 1.500 rpm.
4.2 secunde îi sunt necesare acestui model să accelereze de la 0 la 100 km/h.

Tunerii de la G-Power au realizat un pachet de modificări pentru X5 M. Kit-ul acesta face parte din seria de pachete anunţate la sfârşitul lui 2009 şi este similar cu setul de modificări anunţate pentru modelele X5 M şi X6 M. În timp ce modelul M5 E60 Hurricane RR este cel mai rapid sedan din lume, cu ai săi 372 km/h, 800 CP şi 800 Nm, versiunea G-Power a lui X5 M se mândreşte "doar" cu 725 CP. Cuplul motor maximă este oferit încă de la 1.500 rpm şi are valoarea de 890 Nm, în timp ce puterea maximă vine la 6.000 rpm.

Kit-ul G-Power pentru X5 M se numeşte Typhoon şi promite depăşirea vitezei de 300 km/h. La nivelul exteriorului, modelul a primit un kit de caroserie care îi conferă un aspect mai agresiv, iar modelul dă impresia că este mai lat. Graţie modificărilor operate la nivelul barei de protecţie faţă, răcirea a fost îmbunătăţită cu 15%, lucru care le-a permis celor de la G-Power să crească puterea lui X5 M cu 170 CP. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h are loc în doar 4.2 secunde.

G-Power X5 M Typhoon este echipat cu un set de jante Silversone RS realizate prin forjare. Aceste jante au dimensiunea de 23 de inch şi au o lăţime de 11 inch pentru puntea faţă, respectiv 12 inch pentru puntea spate.

Fiecare jantă este echipată cu o anvelopă Michelin de 315/25 ZR 25. Pe lângă modificările operate la motor, cei de la G-Power au echipat modelul X5 M Typhoon cu o suspensie sport care îi conferă o gardă la sol redusă cu 30 de milimetri.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (9)

  • hurricane
    incantat
    cea mai tare marca din lume bv bmw the best car...
    3 11
  • bv hurricane
    si fara rival ai uitat sa zici!! sutn fanul tau!!!
    3 6
  • corect hurricane:))
    ai uitat sa zici:sa moara toti dusmanii bmw.:)):))
    7 3
  • Arata superb, un tuning simplu si performante mai tari ca unele supercaruri.
    5 1
  • Inutil
    Complet inutil
    2 3
  • Hexor
    Bai hexor acu daca nu ai bani nici sa visezi l a o astfel de masina devine inutila? Hai sa construim numai tractoare cu remorca si autobuze poate asa esti si tu multumit.
    2 2
  • Ro
    "Bai" ro, din punctul tau de vedere care e utilitatea acestei masini?
    Avand in vedere multitudinea masinilor sport si supersport existente la ora actuala... Te rog adu niste argumente pertinente.. Tu ala care ai vise umede cu masina asta
    3 1
  • BMW? Asta e BMW, nu X5hit
    http://www.youtube.com/watch?v=Gw-AxiVqihM
    1 0
  • Pai
    bai prietene si utilitatea la masinile sport si supersport care e?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru