Bob Lutz: "Toyota nu-si va recapata imaginea de dinainte de recall"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.04.2010
Presedintele General Motors, Bob Lutz, a declarat in cadrul Salonului de la New York ca rivalul Toyota nu isi va redobandi niciodata imaginea pozitiva de dinainte de recall.

Desi se va retrage de la carma grupului General Motors in luna mai a acestui an, controversatul Bob Lutz a lansat o noua declaratie care a surprins presa din intreaga lumea.

Cu ocazia Salonului Auto de la New York, desfasurat zilele acestea, Lutz a declarat pentru publicatia Business Week ca "statutul de Dumnezeu absolut al rivalului Toyota nu va putea fi niciodata reatins". Oficialul GM a subliniat faptul ca reputatia japonezilor nu va putea fi recladita pana la nivelul de dinaintea recall-ului.

Cu toate acestea si General Motors si Toyota vor raporta cresterea cifrei de vanzari in luna martie, semn ca lucrurile incep sa-si revina la normal iar constructorul japonez nu sufera atat de rau de pe urma campaniei negative.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Toyota risca o amenda de 16.4 milioane $ din partea guvernului american
    http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/04/05/AR2010040503200.html?hpid=topnews
    0 0
  • Victor
    Toyota - Number One in USA !
    Cumparatorii americani par sa nu fie deranjati prea mult de scandalul Toyota, dovada cea mai clara fiind vanzarile auto in luna martie 2010 din SUA, unde Toyota a vandut mai multe masini decat GM si Ford, gigantul japonez fiind pe locul 1 la vanzari in luna martie in SUA (http://www.thetruthaboutcars.com/toyota-were-1-in-march-retail-sales/ ) .
    6 1
  • Invidia e mare
    Omul viseaza si spera ... incearca sa induca in eroare. Toti producatorii au avut probleme mai grave sau mai putin grave. Va aduceti aminte de Ford Pinto? Este o parere generala "nu cumpar Ford din cauza problemei pe care au avut-o acum 30 si ceva de ani"?
    Singura diferenta este ca acum s-a mediatizat foarte mult ... si oare de ce numai in State?
    6 0
  • ... zise presedintele companiei falimentare, de stat
    Şi-a rezolvat GM problemele de comentează de alţii?
    4 1
  • george
    NEVER SAY NEVER, NEVER SAY FOREVER
    Daca n-ar fi introdus acel "niciodata" in discutie, nenea Lutz, in ignoranta si autosuficienta lui, ar fi avut, in mare masura dreptate...Vanzarile mari nu inseamna intotdeauna succes. Asta poate sa o confirme chiar tataia Lutz care era in conducerea GM cand acesta a dat faliment, de pe pozitia 2 in topul vanzarilor.
    4 0
  • toyota number one
    daca nu ar exista atati idioti care habar nu au ce este un motor , dar isi dau cu parerea si ei , atatia fraieri care se iau numai dupa zvonuri si reclama probabil ca toyota ar fi undeva prin mijlocul garamezii de producatori de harburi ..
    prea multa valva pentru niste masini de 2 lei , care nu sunt in stare sa implementeze nici macar sistemul turbo pe benzina ...
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru