Bulgarii de la Vilner au creat un Land Rover Defender de lux

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.08.2011
Bulgarii ne demonstrează că un model eminamente utilitar destinat off-road-ului extrem poate deveni un model de lux. Dacă la mijloc stau pielea portocalie şi accesorii scumpe.

Land Rover Defender este, prin excelenţă, o utilitară off-road. O maşină extrem de capabilă în teren accidentat şi pentru care nu contează foarte mult designul sau dotările pe care le oferă. De altfel, clienţii Land Rover care se apleacă înspre Defender nu-şi doresc mai mult decât o maşină de aventură cu potenţial enorm, modelul Land Rover fiind utilizat ca unul secundar, dedicat rulării pe teren aparent imposibil.

Ei bine, lucrurile stau să se schimbe. Iar schimbarea vine de la sud de Dunăre, acolo unde tunerii de la Vilner au realizat o versiune de lux a modelului Land Rover. Gata cu interiorul spartan, cu materialele solide, dar mult prea dure şi violente. Gata cu exteriorul angular şi cu liniile care aduc aminte de anii '80! Bulgarii au găsit soluţia cu ajutorul căreia Defender devine o maşină numai bună pentru interlopi şi nu numai.

Maşina şi-a schimbat complet formele cunoscute prin apariţia unor elemente demne de modele off-road de lux, iar interiorul este de nerecunoscut, fiind plin de piele portocalie şi neagră.

Scaunele spartane ale lui Defender au fost înlocuite cu unele sport semnate Recaro, feţele uşilor au devenit mai primitoare iar bordul - deşi a rămas la aceleaşi linii - primeşte un iz glossy. 

via | Autoblog

Comentarii (7)

  • hmm..
    chestie fara sens
    11 9
  • boxa din spate...
    ...de mare efect si mare lux. WTF?
    16 2
  • :)
    Superb atat exterior cat si interiorul. Un tuning f reusit
    12 8
  • daniel
    si romanii care vor pot sa aleaga cu doaterea de numere bulgare
    14 2
  • Reuşit tuning.
    11 7
  • pacpac
    aa
    te duci pe munte te prinde o ploaie calci in noroi ce te faci ???????intri si te pui pe scaunele astia ???
    7 11
  • taranii au vw tdi
    cocalari
    6 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru