Carlsson a creat un pachet pentru Mercedes GL

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.07.2009
Tunerii germani de la Carlsson au prezentat Mercedes GL RS, echipat cu noul pachet de tuning dezvoltat pentru cel mai mare SUV din Stuttgart.

Germanii de la Carlsson au dezvoltat un pachet complet de modificari pentru noul Mercedes-Benz GL. Modelul a primit imbunatatiri atat la nivelul performantelor, cat si la nivelul aspectului exterior si al interiorului. Designerii de la Carlsson i-au oferit celui mai mare model Mercedes-Benz un aspect sportiv, care ii confera o prezenta extrem de puternica. Mercedes GL a primit un kit de caroserie complet, care include elemente precum o buza pentru spoilerul fata, o grila noua pentru radiator, doua ornamente pentru capota, o noua bara fata si un set de praguri laterale. Posteriorul lui GL a primit si el o noua bara spate si doua tips-uri ovale pentru cele doua evacuari ale acestuia.Carlsson a aplicat o serie de insertii din otel inoxidabil polisat la nivelul modelului GL, care au scopul de a ii conferi mai multa eleganta SUV-ului german. Kit-ul aerodinamic pentru Mercedes GL are un pret de 10.119 euro cu TVA inclus.

Tunerii de la Carlsson au considerat ca noul GL trebuie sa aiba si performante pe nivelul aspectului, asa ca ofera un pachet de performanta pentru fiecare motorizare a acestui SUV. Varful de gama, GL 500, dezvolta acum 435 CP la 6.000 rpm si ofera un cuplu motor de 600 Nm.

Pretul kit-ului de performanta pentur GL500 este de 3.799 euro, cu TVA inclus si contine un nou soft pentru sistemul de injectie si un kit de admisie sport.

Gama de motorizari diesel a lui GL a primit modificari la nivelul software-ului, care sunt operate prin intermediul unui calculator de injectie nou. Unitatea este Plug-and-Play si poate fi conectata si deconectata cu usurinta, parametrii de functionare ai motorului revenind la setarile de fabrica dupa ce aceasta a fost inlaturata. Pretul unui powerbox de la Carlsson pentru motorizarile diesel ale lui Mercedes-Benz GL este situat intre 1.545 euro si 1.783 euro cu TVA inclus.

Suspensia lui Mercedes-Benz GL a primit un modul special de la Carlsson, intitulat C-Tronic. Noua unitate de control a suspensiei Airmatic ofera o garda la sol micsorata cu 30 de milimetri si modifica in permanenta setarile suspensiei in functie de suprafata pe care ruleaza acest model. Pachetul de suspensie de la Carlsson este disponibil doar pentru modelele Mercedes GL cu suspensie Airmatic si are un pret de 1.309 euro, cu TVA inclus.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru