Carlsson a preparat Mercedes S-Klasse CK65 RS

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 28.07.2008
Mercedes S-Klasse CK65 RS preparat de Carlsson dispune de 707 CP si un cuplu maxim de 1.100 Nm.

Esential

707 CP dezvolta motorul V12 twin-turbo de 6.0 litri care echipeaza Mercedes S-Klasse CK65 RS Blanchimont.
1.100 Nm este cuplul maxim disponibil pe Mercedes S-Klasse CK65 RS Blanchimont.
320 km/h este viteza maxima limitata electronic al lui Mercedes S-Klasse preparat de Carlsson.
3.9 secunde este timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h al lui Mercedes S-Klasse imbunatatit de Carlsson.
390.000 euro este pretul lui Mercedes S-Klasse CK65 RS Blanchimont preparat de Carlsson.

Mercedes S-Klasse primeste o serie de imbunatatiri din partea tunerilor de la Carlsson. Pachetul sport CK65 include modificari la nivelul performantelor si al confortului. Interiorul este realizat impreuna cu creatorii de lux de la Etienne Aigner AG, precum si cu specialistii de la Alpine si Focal.

Carlsson a denumit noul pachet pregatit pentru S-Klasse Blanchimont, dupa numele unui viraj din circuitul Spa Francorchamps din Belgia. Noua versiunea Mercedes S-Klasse CK65 RS Blanchimont vine sa umple golul dintre versiunea standard a limuzinei si gama de lux Maybach.

Motorizarea versiunii preparate de Carlsson va fi asigurata de unitatea V12 twin-turbo de 6.0 litri cu ECU imbunatatit de tunerii germani. De asemenea, Carlsson a echipat Mercedes S-Klasse CK65 RS cu filtru de aer sport, sistem de evacuare din otel inoxidabil si intercoolere imbunatatite. In urma modificarilor propulsorul lui S-Klasse livreaza 707 CP si un cuplu maxim de 1.100 Nm. Viteza maxima a fost limitata electronic la 320 km/h, iar timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h a fost imbunatatit pana la 3.9 secunde.

Interiorul se deosebeste de cel standard multumita colaborarii dintre Carlsson si specialistii din domeniu, personalizarea habitaclului fiind disponibila in peste 30 de combinatii diferite de piele, Alcantara, precum si insertii din aluminiu si lemn.

Pregatirea speciala a interiorului dureaza doua saptamani si include, de asemenea, sisteme high-tech cu monitoare LCD de 7 si 15 inch, sistem audio 6.1 si internet wireless.

Mercedes S-Klasse CK65 RS impreuna cu pachetul Blanchimont creat de Carlsson are un pret de pornire de 390.000 euro.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru