Carlsson a prezentat detaliile lui SL CK63 RS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 23.01.2009
Carlsson a prezentat detaliile noului SL CK63 RS, bazat pe facelift-ul lui Mercedes-Benz SL63 AMG.

Germanii de la Carlsson au prezentat modelul SL CK63 RS la Salonul de Tuning de la Essen, dar nu au dezvaluit nici un detaliu privind acesta. Tunerul german a dezvaluit atat detaliile tehnice, cat si pretul noului model, bazat pe Mercedes-Benz SL 63 AMG.

Inginerii de la Carlsson au modificat motorul V8 al lui SL 63 AMG pentru a dezvolta 600 cai putere si un cuplu motor de 705 Nm, fata de cei 525 CP si 630 Nm pe care ii producea atunci cand a plecat din fabrica. Astfel, noul SL CK63 RS realizeaza sprint-ul 0-100 km/h in 4.1 secunde, pe cand versiunea AMG are nevoie de 0.4 secunde in plus sa atinga aceeasi viteza. Viteza maxima atinge pragul de 325 km/h.

Pe langa modificarile operate la motor, Carlsson a dotat acest model cu o suspensie C-Tronic care coboara automat, reglabila electronic, precum si cu un sistem de franare din compozite ceramice. Jantele din aliaj sunt extrem de usoare, in ciuda faptului ca a 20 de inch si sunt echipate cu pneuri Dunlop SP SportMaxx.

Exteriorul modelului are un aspect agresiv, conferit de un set de bare de protectie fabricate din poliuretan, care este pus in valoade de nuanta de culoare deosebita in care este vopsit SL CK63 RS.

Pretul acestui model pleaca de la 272.500 euro in Germania.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru