Carlsson a prezentat primele imagini cu CK63 S

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Carlsson prezinta pachetul sau de modificari pentru Mercedes C 63 AMG.

Tunerul german Carlsson a prezentat modelul CK 63 S, bazat pe Mercedes-Benz C 63 AMG. Noul model Carlsson are anumite trasaturi menite sa il diferentieze de Mercedes C 63 AMG. Carlsson a dorit sa uneasca performantele unui model sport cu confortul oferit de un sedan de la Mercedes.

Inginerii Carlsson au luat propulsorul V8 de 6.2 litri al lui C 63 AMG si au reusit sa stoarca din acesta nu mai putin de 565 CP si 685 Nm. Puterea obtinuta face orice C 63 AMG sa para slab cu ai sai 457 CP si 600 Nm. Potrivit Carlsson, acest model poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde iar viteza maxima este de 300 km/h.

Pentru ca noul model sa aiba un aspect pe masura performantelor oferite de motor, Carlsson a creat un kit aerodinamic pentru C 63 AMG. Acest pachet contine bare de protectie noi, jante din aliaj usor si un tevi de evacuare ovale. Bara fata are o buza inferioara, pe cand bara spate poseda un difuzor de aer marit, care intregreaza noile evacuari ovale.

Interiorul acestui model a fost imbracat in piele intoarsa si a primit anumite ornamente din aluminiu. Pedalele sport sunt si ele din aluminiu, iar volanul poate fi imbracat la alegere in piele sau piele intoarsa.

Elementele de la interior completeaza aspectul exterior al modelului, oferind un echilibru intre eleganta si sportivitate.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru