Cat te costa sa avariezi un Bugatti Veyron?!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.07.2007
Pana acum doar un singur Bugatti Veyron a fost accidentat, soferul lui scapand cu o penalizare de puncte si o amenda.

La inceputul lunii martie va anuntam a fost avariat primul Bugatti Veyron. Se pare ca evenimentul s-a dovedit a fi unic pana acum, supercarul neavand acelasi ghinion ca masinile Ferrari, avariate sau incendiate in numeroase ocazii.

Ceea ce nu se stia la momentul respectiv este ca la volan era fratele proprietarului scumpului model. Ajay Soni, fratele mai mic al lui Kumar Soni, s-a ales de pe urma incidentului cu o penalizare de 9 puncte, trei puncte pana la suspendarea permisului, si o amenda de circa 600 de euro.

Pe langa faptul ca evenimentul a fost unul deosebit, avand in vedere ca Bugatti Veyron costa circa 1 milion de euro, masina era achizitionata la acea vreme de o saptamana iar in accident a fost implicat si un Opel condus de o femeie insarcinata in luna a saptea.

Vinovatul, fratele mai mic al proprietarului, a declarat cu nonsalanta ca a accelerat un pic mai mult decat trebuia pe carosabilul umed, dar a aruncat toata vina pe conditiile climatice.

Comentarii (5)

  • (a)variezi
    Schimbati si voi titlul ala ca se intelege altceva :)))
    0 1
  • Senzationala stire... Come on, puteti mai mult de atat!
    1 1
  • ghita..
    ce incepator
    "CAT TE COSTA SA AVARIEZI UN VEYRON"...poate ne da-ti detalii despre costurile de reparatie ale masinii,nu despre amenda sau despre faptul k a mai fost implicata o masina...cel putin asta cere titlul...greseli ca de obicei
    0 1
  • ios
    i varza masina.nici nar trebui sa fie asa sifonata la cat costa....ar trebui sa fie umpic zgariata
    0 1
  • hmm
    tare:))) un mil euro numa sa o repari....ca asa se`ntelege...:)))=)))...in fine..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru