Caterham va lansa în ianuarie un model nou, creaţie proprie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Caterham promite lansarea unui model nou în data de 13 ianuarie. Produsul va fi responsabil pentru "începutul unei noi ere".

În condiţiile în care Lotus a părăsit oficial nişa modelelor sportive accesibile, un singur brand britanic rămâne să satisfacă setea de adrenalină a clienţilor care nu pun prea mare accent pe confort şi elemente premium: Caterham.

Constructorul britanic promite însă şi el o revoluţie, nu la fel de importantă ca cea anunţată de Lotus. Începutul acestui an, mai exact data de 13 ianuarie, va aduce un model complet nou în gama Caterham, o surpriză pe care constructorul o va prezenta fanilor în prima zi a Salonului Auto de la Birmingham.

Potrivit oficialilor englezi, noul produs "va da startul unei noi ere pentru Caterham". Modelul va fi primul produs dezvoltat în regim propriu de Caterham, un derivat al celebrului Seven, de la care va prelua spiritul competitiv şi trăsăturile esenţiale ale brandului.

Sub capotă se va afla un propulsor semnat de Caterham, care va încerca să imprime performanţe notabile unei maşini uşoare, care prin tradiţie promite o masă totală redusă. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru