Catrinel Menghia prezinta ultima creatie Lancia: o barca cu motor

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.09.2009
Italienii de la Lancia au ales sa prezinte noua barca di Lancia cu ajutorul modelului roman Catrinel Menghia. Modelul di Lancia are 13 metri lungime si dezvolta 1.120 CP, iar capacitatea acestuia este de 11 pasageri.

Lancia a lansat noua sa barca "di Lancia" in Venetia, alaturi de modelul roman Catrinel Menghia. Noua barca de la Lancia are o lungime de 13 metri si este echipat cu doua motoare de 560 CP create de Fiat. Ambele propulsoare cu sase cilindri au o cilindree de 6.7 litri si sunt turbodiesel-uri care folosesc tehnologia common-rail. Vasul de 8.5 tone are capacitatea de a atinge 55 de noduri marine, motiv pentru care a fost inzestrat cu dungile albastre si rosii care semnifica sponsorul iconic al celor de la Lancia, Martini Racing.

Noua barca di Lancia are capacitatea de a transporta 11 pasageri si este prima barca dezvoltata de constructorul italian. Motoarele si elicea acestui model au fost create de inginerii de la Fiat Powertrain Technologies. Italienii de la Lancia au invitat-o pe Catrinel Menghia sa ii asiste la lansarea noii di Lancia”, lansare care a avut loc pe canalele din Venetia.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • nice
    chiar se potrivesc :))

    oricum, frumoase amandoua
    7 4
  • Insuficient...
    Cele mai proaste poze de prezentare pe care le-am vazut ever... ca si compozitie, calitate.... a nu se intelege ca am ceva cu fatuca aia.
    7 4
  • cristi_bv
    la fel si cu filmarile.... la ce gen de cumparator se adreseaza, poate puteau sa scoata ceva mai profi
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru