Ce ne pregateste Volkswagen in urmatorii trei ani

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.07.2008
Surse din interiorul Volkswagen au dezvaluit planurile constructorului german pentru urmatorii trei ani.

Dupa ce saptamana trecuta v-am oferit primele informatii despre planurile de viitor ale spaniolilor de la Seat, astazi revenim cu noi informatii din interiorul grupului Volkswagen.

De aceasta data este vorba despre insusi constructorul german, care anunta o reimprospatare a gamei de modele pana in 2011. Informatiile se pare ca au fost oferite de surse anonime din anturajul conducerii producatorului german de automobile.

Volkswagen va reintra in atentia publicului in aceasta toamna cand va dezvalui noua generatie a modelului Golf, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Hatchback-ul va fi oferit spre comercializare abia la inceputul anului viitor pe toate pietele europene.

Golf-ul va fi urmat in vara lui 2009 de noua generatie a modelului de clasa mica Polo, care va primi o noua imagine pentru a se putea bate de la egal la egal cu competitori puternici ca Ford Fiesta si Peugeot 207.

Anul viitor se va incheia cu alte doua premiere, bazate pe platforma noului Golf.

Este vorba de noul Touran si de varianta Golf Plus.

2010 va debuta cu un Passat reimprospatat in ambele variante, Station Wagon si Sedan. Tot in 2010, Volkswagen va dezvalui si noua generatie a SUV-ului de mare succes Touareg, care va intra in vanzare cel mai devreme la inceputul lui 2011.

Lista premierelor se incheie cu viitorul Volkswagen Beetle, pe care nemtii vor incerca sa il comercializeze in toate colturile Europei.

via | CarScoop

Comentarii (14)

  • Marian
    VW se aseamana cu Dacia (Volkswagen=masina poporului------Dacia=masina prostului de rand),vreti calitate luati M.B sau Bmw sau Audi restul sunt stifturi,
    0 0
  • Ovidiu
    VOlkswagen
    SUnt atat de bune ca l'e cumpara tot prostu,cel putin mie imi este scarba de cate golfuri aduse de la mama dracu sunt atat de bune incat nemtii cumpara MCv,Peugeot,SKoda,toti tarani acuma isi cumpara toate jafurile audse d eprin afara ca e masina "buna" eu zic ca sunt masini straine si au impresia ca daca isi cumpara toate jafurile o'r sa fie oameni importanti,dar nu e asa TOT RATATI ramaneti care nu sunteti in stare sa cumparati ceva klumea si nou,apropo detin Mercedes C-classs nou nout si DA am avut Vw Passat modelul nou cu 0 Km si te caci pe el ca e de 2 lei tare as vrea sa bage acuma Tariceanu o noua taxa cu care sa interzica tentativele de masini aduse cu 5 ilioane d ekm la bord si sa ne skape de jafurile astea de pe strada care mai mult ingreuneaza traficul cu toti boii d ela volna care asculta manele,popor de papagali,
    0 0
  • Marian ....
    Amice ... In Germania , Opel-ul este masina saracului nu VW. Si chiar si in aceasta situatie nu exista comparatie intre Opel si Dacia. Cat despre VW, daca nu ai detinut una nu stiu de ce esti atat de sigur ca e " stift ". Si nu stiu sigur nici daca ai detinut MB, BMW sau Audi ca sa poti face o comparatie atat de precisa.
    0 0
  • ALX CT
    @Ovidiu
    [ON-TOPIC]Vw are zeci de ani de productie a unor modele renumite cu care firma Vw sa afirmat,motivul pt care sunt cumparate de catre romani zic eu este :fiabilitatea +consumul scazut (TDI) + raportul pret-calitate bun
    [OFF-TOPIC]
    1)Grupul VAG are mai multe marci precum Skoda (cauta pe net)
    2)Problema ta adevarata este ca te deranjeaza faptul ca tot mai multi oameni isi cumpara masini (cum pot) si iti ingreuneaza tie traficul si mergi mai greu cu Mercedesul..Corect?
    3)Ratat si manelist esti tu mai baiatule ca daca aveai creier scria un comentariu fara greseli si cu esenta,asa doar te plangi ca un "papagal" iti sugerez sa iti schimbi tara ca in asta evident nu te integrezi.
    O zi buna
    0 0
  • Marius
    Tampiti pe forumuri
    Pentru dementul de mai sus (Ovidiu) care a postat pe acest forum ... 1.Tu esti nu stii macar sa scrii corect dpdv gramatical; cu alte cuvinte un marlan cu mertzan ... 2.Mai bine conduci masina aia a ta si ii lasi pe baietii destepti care se pricep la masini sa discute pe-aici pe forum ... 3.Apropo de faptul ca tie sau altora nu le plac Volkswagen-uri, Dacii, trotinete sau alte dracii de fieratanii - "cainele de drum lung moare si prostul de grija altuia"; fiecare isi cumpara ce vrea pe banii lui si nu trebuie sa dea socoteala nimanui ... 4.Cand vei avea tu masini de masini de serie limitata (498 bucati/an), atunci sa dai tu lectii ,,tzaranilor,, ...
    0 0
  • Cine compara Logan cu VW, in mod sigur nu a condus decat Logan ...
    0 0
  • Bravo, Ovidiule, ai partial dreptate, desi ai numai vreo 8 clase (dupa exprimare)... da' lasa, nu fi suparat, nici astia care dau in tine nu-s mai buni...
    0 0
  • @Ovidiu
    Ovidiu, schimba repede MB-ul tau cu un Audi Q7 alb cu geamuri fumurii. Am auzit ca vine in standard cu un CD cu toate hiturile lui Hadrian CM. Nu rata ocazia!!!
    0 0
  • PT OVIDEL
    Si apropo ....daca iti iei un Q7, am auzit ca-ti compenseaza si cei 7 ani de acasa !!!
    Din bani munciti ti-ai luat masina...apropo ?!
    0 0
  • pt ovidiu
    esti prostu satului
    bah teai vazut in mercedes si te crezi mare as in condus, are tactu pile la polite in caz ca omoru pe vreun taran aflat la volanul unei masini de doi lei cum zici tu mah, ai condus mah vreo dacie 1300 sa vezi cum se conduce mah fara abs, esp, servo directie si toate cele mah?
    ia raspunde asul in condus ca daca probabil nar fii comunistul de tactu care a furat pana nu a mai putut si tia luat tie mercedes sa te dai mare
    0 0
  • esti prost tare karei zis ca vv se aseamana cu dacia!!mah buhaiule kum draku kompari tuh w cu mercedz audi sau bmw !!SI INKA CEVA audi a 3 sau a4 sunt mai naspa la interior ca un golf 5!!iti gaarantez!!asa ca taci drak!!si bmw sunt niste masini sportive in cam toaata clasa!!asa ca tacety drak asta karei spus ca w e stift ai mers vreodata cu un w?
    0 0
  • si cum a zis unu de mai sus! fiekare isi cumpara ce vrea!dar va garantez ca un w e usor de intrretinut !! va garantez !!
    0 0
  • ww
    super golf V am mers cu el, si eu nu am vw, dar nu se compara cu peugeotul meu. Vorba aia, cine vrea masini merge in germania, cine vrea parfumuri merge in franta. Acum la sh este si o loterie, dar riscul nu este chiar mare.
    0 0
  • czmczm
    :)
    eu am 2 vw touareg si pot spune ca sunt ff multumit de ele ,vw e ramura importanta de masini nu inteleg de ce comparati vw cu dacia sau vw cu bmw .Fiecare masina are rostul ei, vw e pret /calitate, bmw e doar pret atat ... si sa fim serios de cand a intrat criza asta toata lumea isi cumpara bmw cum face rost de 10.000-20.000 isi cumpara bmw.. seria 5 e mai raspandit ca RTB sa nu mai vorbim de seria 3 ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru