Cel mai batran fan Subaru Impreza WRX STI

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.03.2008
Un britanic in varsta de 77 de ani este cel mai batran fan al modelului Subaru Impreza WRX STI.

Esential

296 cai putere dezvolta Subaru Impreza WRX STI.
4.8 secunde ii sunt necesare modelului Subaru Impreza WRX STI sa atinga 100 de km/h.
77 de ani este varsta celui mai batran fan al modelelor Subaru Impreza WRX STI.

De-a lungul existentei sale Subaru Impreza a cunoscut o mare apreciere in randul fanilor din intreaga lume, unii dintre acestia ramanand loiali modelului japonez chiar si la varsta a treia.

Ron Billingham este un batranel de 77 de ani din Marea Britanie care tocmai si-a achizitionat un exemplar Subaru Impreza WRX STI. Desi multi ar fi tentati sa considere putin deplasata si periculoasa pasiunea lui Billingham, Subaru vine sa linisteasca ideile preconcepute afirmand ca britanicul nu a fost niciodata amendat pentru depasirea vitezei regulamentare.

Potrivit acelorasi oficiali japonezi, Billingham este cel mai longeviv si mai loial fan al versiunilor de performanta Impreza. Pana in prezent, batranul a detinut sase modele Impreza printre care WR1 si editia speciala RB320.

Billingham a declarat presei ca nu mai este un tanar maniac al vitezei dar ca in trecut a suferit de aceasta "boala". Septuagenarul a ales STI-ul pentru ca, spune el, "este o masina comfortabila cu costuri mici de intretinere".

Batranul s-a aratat interesat si de pachetul Prodrive Performance Pack, care vine cu jante de 18 inch si alte cateva accesorii.

Pentru necunoscatori, merita sa precizam ca noul Subaru Impreza WRX STI dispune de 296 cai putere capabili sa imprime hatchback-ului o viteza maxima de 250 km/h si un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde.

via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • super
    banii lui, pasiunea lui.....si cei in varsta pot....si de multe ori sunt mult mai buni decat tinerii""piloti"" de pe strazi...
    0 0
  • hahahaha!!
    tataie....ia-ti bicicleta!
    0 0
  • RESPECT!!!
    SUBARU RULES!!!!:)
    0 0
  • emilian
    aiaiaiiiiii
    ii kiar tare batranu...,nici nu are greturi:P:))
    0 0
  • sharky
    asa da...
    uite un om pe placul meu care nu priveste masina doar ca o modalitate de transport
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru