Cel mai înfricoşător panou împotriva şofatului sub influenţa alcoolului

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.02.2011
Ruşii au montat cel mai înfricoşător panou care se adresează şofatului sub influenţa alcoolului. "Trupul tău putea fi aici", este mesajul transmis de autorităţi.

Consumul de bături alcoolice şi şofatul nu fac casă bună, iar ruşii au decis să bage spaima în conducătorii auto care practică astfel de "sporturi extreme" prin intermediul unui panou foarte expresiv şi totodată înfricoşător. Creatorii panoului au luat un manechin pe care l-au vopsit cu sânge fals şi i-au adăugat o căciulă de Moş Crăciun şi un volan în mâini pentru a atrage şi mai mult atenţia trecătorilor.

Mesajul înscris de ruşi pe panou este unul foarte cerebral: Trupul tău putea fi aici. Panoul creat de aceştia a fost dus la extrem, însă reprezintă o soluţie bună pentru a semnala problema cu care se confruntă. Şofatul sub influenţa alcoolului a devenit o problemă majoră în Rusia fiind cauza principală a accidentelor auto.

Via | Jalopnik

Comentarii (7)

  • pentru trecatori
    Din pacate un sofer care trece pe langa el, nu prea isi da seama de simbolul mesajului, ar trebui sa intoarca capul sau sa se uite mai mult in oglinda retrovizoare....cred ca mai mult pietonii inteleg mai bine. Poate ar fi trebuit sa faca in genul acela in care doua sau trei panouri te lamureste pe parcurs, ca o animatie...ha! Asa este una in drum spre Oradea, primul panou spune" Urmeaza panoul cu..." si apoi urmatorul panou este cu reclama respectivei firme....
    7 12
  • Brutal dar functional
    Buna;
    o reclama ca asta ar putea shoca opinia publica mai ales, si sa puna autoritatile intro lumina slaba sau chiar rea. Dar ca solutie la aceasta problema , cred ca e functionala.
    Multi fac acest lucru chit ca doar pt 500 de metrii dar pun in pericol si pe ceilalati participanti la trafic. Ar trebui sa puna si la noi pe cateva din sectiunile de drum drept din tara acest gen de panouri (cateva din drumurile nationale), ca tu ca sofer tii limta iar cand soseste momentul sa depasesti un tir un alt nebun cu masina tare te flashu-ieste sa stai acolo... inconstienta. In final acest gen de panouri ar putea reduce numarul acidentelor si la noi.
    12 3
  • @ HRares
    In Rusia se bea zdravan, este un ''sport obisnuit'' atat la barbati cat si la femei, asa ca era nevoie de un panou care sa-i mai trezeasca...
    ''doua sau trei panouri te lamureste'' ... te lamuresc... greu cu gramatica...
    7 8
  • de unde asa statistica ai facut bre?!...
    bintuie la voi asa vorba...ca rusii beau. iti pare ca stau doar beti si bea orcine. La voi nu se bea?! Tu macar ideie de Rusia ai?...
    8 9
  • @ HRares
    Cred ca esti singurul care te-ai votat pozitiv si la mine ai dat negativ :)))) Orgoliile astea... invata limba romana si apoi posteaza, agramatule ''care este''... :))))))

    celui care nu-si da numele... @@vlad
    idem @ HRares, pune mana pe DEX si luati-va de manuta, daca nu cumva sunteti unul si acelasi...
    ''orcine'' nu ... corect, oricine ... ''ideie'' nu ... corect, idee ...
    Nu am spus ca toti beau sau ca ''stau doar beti'', asta poate ai inteles tu, ca prea te-ai aprins repede... ;))))) La noi se intampla accidente din cauza neadaptarii vitezei, mai putin din cauza alcoolului. Se bea si la noi, din pacate... dar nu asa mult, ca la noi nu este asa de frig... ;)))))
    Vad ca voi doi sunteti prea buni cunoscatori si nu tineti cont de statistici. ''Sofatul sub influenta alcoolului a devenit o problema majora in Rusia fiind cauza principala a accidentelor auto.'' Trebuia subliniat probabil ... PROBLEMA MAJORA si CAUZA PRINCIPALA.
    Asa ca, bre tovarase, sanatate si mai lasa-ne, ca esti de partea gresita a baricadei...
    9 10
  • stimate Vlad
    Am revenit la acest articol ca vroiam sa il arat unui prieten si mare mi-a fost mirarea sa vad comentariile la adresa mea. In primul rand sunt cititor inregistrat pe acest site , decinu sunt si alt vlad sau nu stiu cine....si nu imi ascund identitatea. Referitor la gramatica....imi cer scuze ca nu sunt atat de stralucit precum altii , am sa mai repet acum impreuna cu ai mei copii cat invata ei la scoala. Imi cer scuze. O alta chestie e ca ma cam grabesc sa scriu un comntariu scurt si pana tastez ma mai incurc...... Nu cred ca e demn pentru cineva sa faca comentarii de genul tau atata timp cat nu am jicnit pe nimeni si mai ales pe tine personal. In fine, o zi buna. PS. eu nu imi votez postarile, nu sunt copil ...poate ca tine., nu am nimic de castigat din aceste voturi...acum trebuie sa inchei ca am pierdut destula vreme cu treaba asta ....
    4 6
  • Gheorghe Funar
    la noi
    La noi se poate folosi pe acest tip de panou cate un ungur!

    Si ungurul sa il schimbam in fiecare zi!
    14 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru