Cel mai rapid Ferrari 599 GTB va costa 319.495 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.03.2010
Ferrari intentioneaza sa construiasca doar 599 de exemplare ale versiunii ultra sportive 599 GTO, inzestrata 670 de cai putere. Pretul exclusivitatii este de 319.495 de euro.

Esential

319.495 este pretul de pornire al viitorului Ferrari 599 GTO.
3.3 secunde ii vor trebui supercarului sa atinga 100 de km/h.

Desi mai sunt cateva saptamani bune pana la dezvaluirea oficiala a noului Ferrari 599 GTO, cea mai rapida si mai puternica versiune a modelului italian, jurnalistii olandezi au reusit sa intre in posesia unor informatii pretioase. Este vorba despre pretul de la care va porni supercarul exclusivist si despre numarul de unitati planificate pentru productie.

Ferrari are de gand sa nu cedeze usor in fata crizei economice, drept pentru care propune celor mai pasionati clienti ai sai un supercar ce costa 319.495 de euro. Pretul este bineinteles unul de pornire, la care se mai pot adauga o multime de accesorii, cum ar fi un set de valize personalizate, care scoate inca 6000 de euro din buzunarele clientilor.

Pretul cam piperat nu este insa nejustificat. Cel care va reusi sa parcheze in garajul sau un Ferrari GTO se va numara printre putinii proprietari, doar 599 la numar, italienii intentionand sa pastreze un caracter exclusivist modelului.

De asemenea, clientii vor primi pentru efortul lor financiar si o compensatie serioasa sub capota: un motor V12 gata sa dezvolte 670 de cai putere.

Resursele vor fi combinate cu o masa scazuta, modelul fiind supus unui proces de slabire, care a usurat munca propulsorului cu 195 de kilograme.

In aceste conditii, noul Ferrari 599 GTO promite un sprint de la 0 la 100 de km/h in numai 3.3 secunde, o performanta greu de atins. Ultimele detalii oficiale si primele imagini de presa vor fi dezvaluite abia pe 7 aprilie.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Bentley
    Vreau si eu doua
    Astia vorbesc de zute de mii de euroi si noi n-avem bani nici de McDonald's...mai bine plecam pe marte...
    7 2
  • Scump domnule scump,dincolo era mai ieftin...halatul ...halatul
    4 0
  • Rollcy
    Ai dreptate Bentley,suntem penultimii in UE dupa Bulgaria ! la un salariu minim de 600 de lei la ce sa ne asteptam !
    Ar trebui sa dam in judecata statul roman, pentru ca nu ne poate oferi un trai decent , minimal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4 2
  • carcotas
    ferari
    un tesla roadster ajunge la suta in 4 sec.
    pt 7 zecimi de secunda in minus, nu se merita 219 k euro in plus.

    mai ales ca masina asta de mai sus nu are nici macar motorul vizibil prin luneta. ca la 458, enzo, mclaren mc xxx
    ce mi-e 599 sau california pan la urma...
    2 5
  • Excomunicatorul
    Auzi acolo...
    @carcotas

    Ma omule,cand o persoana isi cumpara Ferrari stie de ce face acest lucru.Nu ca sa vada motoru' prin luneta...Eventual invers...
    6 1
  • carcotas
    ferari
    altii sa vada motoru prin luneta, nu soferu, mai omule :D

    ca de aia e farrari, tractiune spate, mclaren stie de ce, de aia au revenit la formatul asta, ca dak vrei potbagaj iti iei maserati granturismo ;)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru