Cererile din Germania cresc productia Renault din Slovenia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.02.2009
Revirimentul partial al pietei germane i-a luat pe nepregatite pe constructorii europeni: Renault creste productia in Slovenia, acolo unde produce Clio 2 si Twingo.

Programul de reinnoire a parcului auto, gandit de guvernul german pentru a ajuta in principal constructorii interni, reuseste sa scoata o parte a producatorilor europeni din amorteala. Dupa ce Dacia a anuntat ca va mari numarul de unitati produse pentru a face fata cererii in crestere pentru modelul Sandero, Renault anunta, de asemenea, cresterea ritmului de productie la uzina sa din Slovenia.

In uzina administrata de Revoz, subisidiara slovena a celor de la Renault, sunt produse in acest moment doua modele de clasa mica si mini: Clio 2 si Twingo.

"Incepand cu luna aprilie vom creste ritmul de productie de la 750 de masini pe zi la c880 de unitati zilnic, urmand sa angajam circa 150 de oameni pentru a face fata acestui ritm", afirma oficialii Revoz, citati de Reuters.

via | Reuters (inreg.)

 

Comentarii (2)

  • twingo
    noua de ce nu ne aduc twingo .......rusine renault
    0 0
  • reno
    extraordinar....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru