China ar putea deveni cea mai mare piata pentru Audi in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.03.2010
China a devenit cea mai mare piata de desfacere pentru Audi in 2010, cand nemtii au vandut cu 86% mai multe unitati in China decat aceeasi perioada a anului trecut.

China a devenit cea mai mare piata pentru germanii de la Audi, depasind Germania in cursul primelor doua luni ale acestui an. Vanzarile Audi pe piata din China au crescut cu 86% in primele doua luni ale lui 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Chinezii au cumparat 31.960 de unitati Audi, fata de nemti care au achizitionat doar 27.304 unitati in aceeasi perioada.

Vanzarile Audi in China au crescut cu 33% in 2009, atingand 157.188 de unitati. Volumele de vanzari din Germania si China vor fi similare in anii urmatori pentru cei de la Audi si vor fi despartite doar de modelele care vor fi lansate pe pietele respecitve. Cei de la Audi isi pun sperante pe piata din China, asteptandu-se ca aceasta sa devina cea mai mare piata de desfacere pentru ei pe termen lung.

Cei de la Audi vor sa isi extinda capacitatea de productie pe piata din China pentru a face fata cererii ridicate de pe cea mai mare piata auto din lume. Capacitatea crescuta de productie ar trebui sa ii ajute pe cei de la Audi sa atinga tinta de 250.000 de unitati vandute pe an pana in 2012 sau 2013.

Via | Gasgoo

Comentarii (1)

  • Un lucru firesc
    Tinand cont ca populatia Chinei va depasi in curand 1.4 miliarde iar populatia Germaniei este de 82 milioane, mi se pare normal ca Audi sa vanda mai multe masini in China decat in Germania, mai ales cu actualul boom economic din China .
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru