Chinezii au construit un Lotus Elise din fibra de carbon

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.01.2009
O companie din Hong Kong a construit un Lotus Elise din fibra de carbon pentru un client chinez.

Un proprietar chinez de Lotus Elise a decis sa reduca drastic greutatea masinii sale. Chinezul a trimis Lotus-ul din 2002 la TW Auto Limited, o companie din Hong Kong, pentru a construi caroseria acesteia din fibra de carbon. Chinezii s-au pus pe treaba si au inlocuit atat interiorul, cat si exteriorul lui Lotus Elise cu elemente din fibra de carbon.

Transformarea a durat nu mai putin de sase luni si costurile, desi nu au fost anuntate, sunt probabil apropiate de pretul modelului. Lotus Elise-ul din fibra de carbon este cu 40 de kilograme mai usor decat modelul standard. Pe langa schimbarea elementelor de caroserie si interior, Elise-ul a primit o suspensie KW mai usoara, o evacuare sport Lotus Racing, jante JP Racing si o admisie de aer mai mare.

Via | CarbonFiberGear

Comentarii (1)

  • LottieIrwin32
    reply
    I opine that to receive the personal loans from banks you ought to present a firm motivation. However, one time I've received a consolidation loan, because I wanted to buy a house.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru