Chinezii vor lansa un microcar de 7000$

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.03.2009
Constructorul chinez Jianghuai Automobile va lansa la Shanghai un model urban care va costa mai putin de 7000 de dolari.

Chinezii isi continua expansiunea pe piata auto, tot mai multe modele luand nastere in Tara Marelui Zid. Anul acesta, Salonul Auto de la Shanghai va fi gaza unor noi premiere, majoritatea venind din partea constructorilor locali.

Jianghuai Automobile (JAC) va fi unul din principalii actori prezenti la eveniment, constructorul asiatic intentionand sa expuna la standul sau un microcar complet nou. JAC va dezvalui o versiune de productie a modelului, botezat deja A00, livrarile urmand sa demareze la sfarsitul acestui an.

Modelul urban se va adauga gamei numeroase a constructorului chinez, care mai produce in acest moment masini de clasa compacta si medie, MPV-uri, pick-up-uri, SUV-uri si camionete mari.

JAC a publicat deja o serie de schite ale modelului A00, care tradeaza linii sportive, agresive, care cu siguranta vor atrage publicul tanar. Potrivit unor surse din interior, propulsia va fi asigurata de un motor de un litru iar pretul de pornire va fi situat undeva sub 7000 de dolari.

Atunci cand va debuta pe piata, noul JAC A00 se va bate de la egal la egal cu Geely Panda si BYD F0. Momentan nu exista informatii daca producatorul chinez intentioneaza sa aduca modelul si pe Batranul Continent.

via | WCF

Comentarii (2)

  • PENIBIL
    doua modele diferite in poze sau un desenator foarte prost / oricum e tot urata :))
    0 0
  • Spark
    si appo in mare arata ca noul chevrolet Spark
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru