Chrysler are în plan 18 modele noi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.07.2011
Gama Chrysler se va lărgi în perioada următoare cu 18 produse. Dintre acestea 13 vor fi modele complet noi, iar 5 vor fi doar facelifturi.

Chrysler are planuri mari pentru viitor. Susţinuţi de Fiat, americanii lucrează în prezent la 18 produse noi. Dintre acestea, cinci vor fi facelifturi ale modelelor deja existente, iar restul de 13 vor fi vehicule complet noi. Printre ele se va număra şi noua generaţie Dodge Caliber, dezvoltat pe platforma lui Alfa Romeo Giulietta. Deşi nu a publicat încă lista completă a viitoarelor modele, Chrysler mizează pe noua linie de produse pentru a reveni pe linia de plutire.

În acelaşi timp, la Mirafiori italienii lucrează la trei modele. Este vorba despre noua generaţie Punto, cunoscută sub numele de cod 316, despre monovolumul L0 şi despre urmaşul lui Panda, aşteptat să debuteze chiar în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, în data de 15 septembrie.

Planurile lui Marchionne pentru cele două entităţi auto încep să fie dezechilibrate. În condiţiile în care pentru constructorul italian există doar 3 proiecte în curs şi pentru cel american un total de 18, este clar că atenţia oficialilor se va îndrepta mai mult spre piaţa de dincolo de Ocean, Europa şi implicit Italia urmând să treacă în plan secund.

via | motori

Comentarii (1)

  • mustang
    Bravo,Chrysler. Ador noul 300c.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru