Chrysler: "Jeep nu este de vanzare"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.01.2009
Vicepresedintele grupului Chrysler a infirmat speculatiile potrivit carora Jeep ar urma sa fie vandut in viitorul apropiat.

Criza financiara din ultima vreme, care a afectat grav constructorii americani, a nascut mai multe speculatii privind posibilitatea ca grupul Chrysler sa vanda subsidiarul Jeep.

Tom LaSorda, vicepresedintele Chrysler, a raspuns astazi oficial acestor informatii false, afirmand ca grupul american trece printr-o perioada grea dar nu doreste sa isi instraineze nici unul dintre subsidiari. Jeep ar putea sa vanda tehnologia modelelor trecute sau a celor viitoare, insa nu va renunta la patronajul Chrysler, a mai adaugat LaSorda.

Ultimele zvonuri anuntau ca grupul american va incerca sa vanda cel mai valoros brand si anume Jeep. Potrivit unor surse neoficiale, alianta Renault-Nissan se aratase deja interesata pentru cumpararea unui pachet majoritar de actiuni. LaSorda a subliniat si ca ajutorul primit din partea guvernului american ii sileste pe cei de la Chrysler sa nu instraineze nici un brand fara acordul autoritatilor.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru