Citroen C2 Kappa, pe scena la Beijing

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 21.04.2008
Prezentat la Beijing, conceptul Citroen C2 Kappa arata ca un atlet echipat in constum sport.

Divizia asiatica a lui Citroen, Dongfeng, a prezentat la Beijing o editie speciala a modelului C2 conceputa impreuna cu producatorul italian de echipament sportiv Kappa. Multa lumea astepta rezultatul colaborarii dintre Citroen si celebra companie italiana dupa ce presa auto a prezentat, in saptamanile premergatoare Salonului asiatic, o schita a conceptului.

Cunoscatorii pot observa din galeria foto liniile unui 206 cu parte frontala de Citroen. Acest lucru se datoreaza faptului ca Grupul PSA isi vinde toate modelele sub sigla Citroen pe piata din China iar C2-ul european este inlocuit in gama locala de Peugeot 206.

Logo-ul Kappa se repeta pe toata lungimea benzii care traverseaza modelul, acesta regasindu-se pe stickerele laterale de pe usi si la interiorul masinii, pe tetierele scaunelor. Toate insertiile sunt de culoare rosu aprins si vin pe un fond alb. Jantele din aliaj sunt de culoare alba, lucru des intalnit la masinile de rally.

Alura sportiva a Citroen-ului este completata in spate de eleronul care vine in continuarea plafonului si de difuzorul de aer din spoiler, ambele vopsite in rosu. Priza de aer gigant din spoilerul fata poarta, de asemenena, insemnele Kappa.

Garda la sol a micutului C2 a fost coborata atat din suspensii, cat si din kit-ul exterior compus din spoilere si praguri.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Un priceput
    C2 Kappa (sau Astral, sau UPC)
    In fapt este un 206 cu bot de C4. Atat. Nu este un nou C2. Cel nou in fapt este tot cel vechi.
    0 0
  • roxana
    c2 ;))
    dragut....dar lipsit de personalitate! fata=c4, lateral=206, spate= golf 4c2= adunatura de modele nimic nou :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru