Citroen C5 este maşina oficială a BCR Tenis Partner

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.07.2010
După ce a fost partener oficial la raliul Sibiului, Citroen România promite să susţină şi BCR Tenis Partner. Maşina oficială a turneului va fi un Citroen C5.

După ce a participat ca partener oficial în cadrul Raliului Sibiului şi ca organizator al Citroen Racing Trophy, jumătatea inventivă a grupului PSA susţine un nou sport în România. Este vorba despre turneul BCR Tenis Partner, unde Citroen C5 va fi maşina oficială a ultimelor două turnee de tip Platinum, programate la Arad (22-25 iulie) şi la Constanţa (9-12 septembrie).

În cadrul competiţiei de la Arad s-au înscris 200 de jucători, turneul fiind al treilea de mare şlem pentru amatori. Pe terenul de la Arad se vor disputa 200 de meciuri, principala atracţie urmând să se consume duminică, când jucătorii profesionişti vor da piept cu cei mai buni amatori. La fileu se vor afla Elena Bogdan, câştigătoarea probei de dublu juniori la Roland Garros, şi Bogdan Cruciat, membru al echipei de Cupă Davis a României.

Didier Gerard, directorul Citroen România, a declarat că brandul francez este activ în lumea sporturilor cu motor, performanţele înregistrate în Campionatul Mondial de Raliuri fiind descrierea clară a sloganului "Creative Technologie"."Citroen este însă o marcă activă şi în alte discipline sportive, tocmai de aceea am decis să susţinem în România atât tenisul pentru amatori cât şi pentru profesionişti", a încheiat Gerard.

via | Citroen România

Comentarii (3)

  • Arata foarte bine masina asta.
    6 0
  • ................
    .................
    asa e .....si mie imi place
    4 0
  • C 5
    parca un pic prea nemteasca , oricum arata bine si cred ca fiind mai conventionali vor vinde mai bine , pare solida
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru