Citroen GT Concept, doua teasere noi

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 22.09.2008
Citroen a dezvaluit noi detalii despre mult-asteptatul concept pregatit pentru Salonul Auto de la Paris.

Citroen a publicat inca doua imagini-teaser cu cea mai mare surpriza pregatita pentru Paris: GT Concept.

Primul teaser dezvaluit de Citroen reda doar formele „grand-turism” ale modelului ascuns de cearsaful rosu, dar ultimele doua imagini redau putin din spoilerul fata si grila mult-asteptatului prototip.

De asemenea, imaginea a doua ne da o oarecare idee despre modul in care va arata conceptul francez in partea din spate. Din imagini, putem observa agresivitatea excesiva a celor doua aripioare ale spoilerului fata, sub care se gaseste o platforma din fibra de carbon.

Citroen va dezvalui in proportie de suta la suta noul concept odata cu deschiderea Salonului Auto de la Paris. Nu se cunosc inca detalii despre o eventuala intentie a constructorilor francezi de a realiza o versiune de productie a lui Citroen GT Concept.

Via | Citroen

Comentarii (1)

  • sunshine64sm
    Ca o fata mare...
    Ca o fata mare si sfioasa, isi arata doar formele care pot fi numai ghicite. Deja tremur de emotie pina o sa pot sa o vad goala-goluta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru