Conceptul 918 Spyder va fi expus în Muzeul Porsche

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.09.2010
Începând cu 1 octombrie, Porsche va expune conceptul lui 918 Spyder în cadrul muzeului dedicat brandului german.

Oficialii Porsche au anunţat că începând cu 1 octombrie, conceptul 918 Spyder va putea fi admirat în cadrul Muzeului Porsche. Acesta şi-a făcut pentru prima dată apariţia în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an. Conceptul prezentat a stârnit numeroase discuţii încât şefii constructorului din Stuttgart s-au decis să producă o versiune de serie a lui 918 Spyder.

Conceptul german ascunde sub capotă un propulsor V8 de 3.4 litri care produce 500 de cai. De asemenea, unitatea pe benzină va fi asistată de trei motoare electrice a căror putere ajunge la 218 cai. Pentru a exploata resursele supercarului hibrid, Porsche va monta o transmisie cu dublu ambreiaj. 

Conform oficialilor companiei, cei 718 cai putere ai lui 918 Spyder au nevoie de doar trei litri de carburant pentru a parcurge 100 de kilometri. Porsche 918 Spyder va fi produs într-un număr mic de exemplare, oficialii din Stuttgart plănuind 1.200 de unităţi. Preţul pentru un astfel de exemplar va fi de aproximativ 500.000 de euro.

Via | Porsche

Comentarii (3)

  • pac pac
    parerea
    cred ca e cel mai frumos porsche din toate timpurile (o sa sara multi ca nu e advr )ma doare in cot
    8 2
  • urata fah! tot mai bun e bemveul!
    3 14
  • ma intreb daca voi alte modele mai vedeti inafara de BMW...
    suna bine si la tema: ,,TREZESTE-TE ROMANE!!!,,
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru