Corvette ZR1 spulbera concurenta la Nurburgring

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 30.10.2008
Corvette ZR1 a parcus un tur de circuit la Nurburgring in 7 min 22 sec, cu 7 secunde mai bine decat Nissan GT-R.

Batalia pentru cel mai rapid tur de circuit la Nurburgring continua. Dupa ce Nissan si Porsche s-au contrat dur pe tema timpilor stabiliti pe legendarul ciurcuit german, a venit randul celor la Corvette sa-si impuna punctul de vedere.

Americanii, reprezentanti de supermodelul Corvette ZR1, s-au exprimat strict pe circuit, unde au reusit sa doboare recordul aferent modelelor de serie. Mai mult, Corvette ZR1 a impus un timp greu de atins de principalii sai rivali, 7 minute si 22 de secunde, cu 4 secunde mai mult decat cea mai buna performanta stabilita pana in acest moment.

Prin aceasta performanta, Corvette ZR1 se poate lauda ca a egalat recordul neoficial stabilit de supercarul american Dodge Viper ACR.

Legendarul circuit Nurburgring Nordschleife masoara o lungime de 20.8 km iar stabilirea recordului pe un tur de pista este tinta marilor producatori de modele sportive.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • oare?
    poate cu 4 secunde mai putin....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru