Creştere de 21% în primul trimestru pentru BMW

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 09.04.2011
Grupul german BMW a obţinut în primul trimestru al lui 2011 o creştere a vânzărilor cu 21%. Mulţumită acestor cifre, bavarezii i-au surclasat pe rivalii de la Audi şi Mercedes.

Grupul german BMW a înregistrat în primul trimestru al anului acesta o creştere a vânzărilor cu 21 de procente. Oficialii grupului au declarat că în primele trei luni din 2011 au fost livrate 328.758 de automobile în întreaga lume. În primul trimestru, grupul german a reuşit să se claseze desupra celor de la Audi şi Mercedes.

În primul trimestru al lui 2011, constructorul din Ingolstadt a reuşit o creştere de 18 procente, în timp ce rivalii din Stuttgart au înregistrat o majorare a vânzărilor de maşini de 13%. În luna martie, BMW a vândut în întreaga lume 321.175 de automobile, cu 14.6% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent. Cea mai importantă creştere din interiorul grupului german s-a înregistrat în dreptul Rolls-Royce. Aceştia au vândut cu 108.8% mai mult ca în luna martie a anului 2010.

"Volumul de vânzări al acestui an este aşteptat să ajungă la 1.5 milioane de unităţi", a declarat directorul de vânzări BMW, Ian Robertson. Această declaraţie vine în contextul în care grupul german a comercializat în 2010 1.46 milioane de maşini.

Via | BMW

Comentarii (3)

  • Deci BMW se afla inaintea AUDI si Mercedes, Stiu ca AUDI o luase binisor inaintea celor de la BMW , dar vad ca BMW a revenit. Totusi este naspa sa cumperi un VW cu cerculete fata de Mercedes.
    13 10
  • Mai naspa e sa te numesti jan.
    6 6
  • hahaha
    da tre sa fii prost rau sa te semnezi jean :)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru