Cu masina la cinema in Bucuresti!

De Automarket
Publicat Marti, 30.06.2009
Primul cinematograf Drive In Cinema din Romania se deschide in 1 iulie la Baneasa Shopping City. Primul film proiectat este "Ice Age 3 – Aparitia dinozaurilor".

Automarket.ro te invita la film in propria ta masina. Baneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din Romania, se deschide pe 1 iulie la Baneasa Shopping City. Cinematograful va utiliza un sistem digital de proiectie care va permite vizionarea filmelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale pe care clientii o vor putea recepta cand se afla in interiorul cinematografului.

Baneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, intre Baneasa Shopping City si IKEA, si va fi deschis zilnic. Clientii Baneasa Drive In Cinema vor viziona un film in timpul saptamanii si doua in zilele de weekend. Atat pe 3, 4 si 5 iulie, cat si pe 10, 11 si 12 iulie vor rula doua filme la Baneasa Drive In Cinema: "Epoca de gheata 3 – Aparitia Dinozaurilor" si "Transformers - Razbunarea celor invinsi".

Filmul care va rula in premiera pe ecranul Baneasa Drive In Cinema, de pe 1 iulie, este „Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor”.

Eroii de la minus zero grade din filmele de mare succes mondial "Epoca de gheata" si "Epoca de gheata 2" revin intr-o aventura incredibila. Intr-o misiune de salvare a nefericitului Sid, gasca se aventureaza intr-o lume subterana misterioasa, unde da peste dinozauri, se lupta cu flora si fauna, are crize de furie si se intalneste cu o nevastuica neabatuta si chioara, pe nume Buck, ce vaneaza dinozauri.

Baneasa Shopping City pregateste suprize speciale pentru fanii filmului "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor". Toti cei care vor viziona in avanpremiera filmul la Baneasa Drive In Cinema pe 1 si 2 iulie vor primi cadouri cu mascotele din film. Mascotele originale Ice Age 3 vor veni in acest weekend la Baneasa Shopping City si toti vizitatorii se vor putea fotografia cu celebrele personaje. Automarket va fi prezent la Drive In Cinema din Baneasa, primii 1300 de spectatori ai filmelor proiectate la Baneasa urmand sa primeasca gratuit un odorizant de masina semnat Automarket.ro

Pretul unui bilet la film este de 15 RON de persoana de luni pana joi, bilete de vineri, sambata si duminica costand 20 RON.

tarifele pentru copii, elevi, studenti si pensionari: 10 RON.

Comentarii (4)

  • bilet
    presupun ca biletul este de 15 ron pe masina, nu pe persoana...ca doar ma duc cu masina
    0 0
  • carcotasul
    pe persoana
    se pare ca ii pe persoana....nu cred ca un copil o sa mearga cu masina si o sa plateasca 10 ron. deci pe persoana...
    0 0
  • marius
    o parere
    am fost acu o saptamana acolo..sper ca au asfaltat si ei parcarea , pt ca era numai piatra jos..cat despre pret,am inteles 10 lei pt studenti si 15 lei normal,sper sa fie pe masina,daca e pe persoana nu stiu cat o sa se merite. numai bine
    0 0
  • cinema
    Eu am fost si mi se pare super. Pretul este per persoana, ca la orice cinematograf. Sunetul se aude super in boxele masini, stai mult mai lejer. Recomand
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru