Dacia a lansat Logan MCV Facelift la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.10.2008
Dacia a lansat la Salonul Auto de la Paris facelift-ul modelului Logan MCV.

Dacia a lansat la Salonul Auto de la Paris facelift-ul modelului Logan MCV. Acesta are cinci motorizari disponibile, trei pe benzina si doua motorizari diesel.

Motoarele pe benzina au ramas cele lansate anterior, anume 1.4 MPI, 1.6 MPI si 1.6 16v. Motorizarile diesel emit doar 140 grame CO2/km , si dezvolta 70, respectiv 85 cai putere. Consumul mediu pentru motorizarile diesel este preconizat la 5.3 respectiv 5.2 litri la 100 km parcursi.

MCV vine dupa lansarea lui Sandero in iunie si a noului Logan in iulie, cu aceleasi atuuri care au ajutat Dacia sa vanda 150.000 unitati de la lansare. Acesta a primit acelasi bord cu Logan facelift si urmareste filozofia Dacia eco2. Astfel 95% din masa lui Logan MCV se poate recicla, iar 5% este compusa din materiale reciclate.

Logan MCV va putea fi echipat cu pana la patru airbag-uri. Printre noutati intra sistemul de franare Bosch 8.1 cu ABS, EBD si asistenta la franarea de urgenta (EBA).

Vor fi disponibile mai multe culori si anume: "Gri Bazalt","Albastru Electric","Albastru Extrem" si negru.

Varianta neagra a lui MCV va fi disponbila la o data ulterioara lansarii modelului in Europa.

Avand in vedere ca varianta de echipare "Laureate" este cea mai bine vanduta, oficialii Dacia au luat decizia de a imbunatati dotarile acesteia. Laureate a primit un volan reglabil pe inaltime si tetierele de la al doilea rand de scaune au fost schimbate pentru o mai buna vizibilitate. A doua bancheta este rabatabila 60/40 iar al treilea rand de scaune este rabatabil 50/50, cu posibilitatea de a fi dat jos.

Logan MCV facelift va fi disponibil in Europa incepand cu luna noiembrie a anului curent.

Via|Renault

Taguri: Dacia, Logan, MCV, facelift

Comentarii (1)

  • interior de la genaratia veche
    dar ultima poza cu interioru e de la loganu vechi..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru