Dacia Logan Pick-Up, de la 7250 euro

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.02.2008
Dacia a inceput comercializarea noului Logan Pick-Up, pretul de pornire fiind de 7.250 de euro cu TVA.

Esential

7.250 euro este pretul de pornire pentru versiunea pe benzina a modelului Logan Pick-Up.
8.350 euro este pretul de pornire pentru versiunea diesel a modelului Logan Pick-Up.

Dacia a inceput comercializarea unei noi versiuni in gama modelului Logan: Pick-Up. Desi Dacia a deschis lista de comenzi la modelul Pick-Up inca din luna februarie, livrarea noii variante Logan va incepe abia din luna aprilie.

Logan Pick-Up se alatura versiunilor berlina, break si VAN, existente deja in patrimoniul modelului autohton. Produs la uzina de la Mioveni, Logan Pick-Up a fost conceput (in viziunea producatorului roman) pentru a raspunde asteptarilor unei categorii largi de utilizatori, de la micii antreprenori si comercianti pana la clientii privati.

Dacia Logan Pick-Up dispune de o bena a carei lungime de incarcare este de 1.80 m si a carei sarcina utila este de 800 kg. In plus, cabina dispune de un spatiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat in spatele scaunelor. Un ornament din plastic, care rezista la sarcini de pana la 100 kg, protejeaza marginea superioara a benei. In ceea ce priveste oblonul de inchidere al benei, acesta poate suporta, in pozitia rabatata, o incarcatura de pana la 300 kg. Planseul benei, partile sale laterale si peretele de inchidere a cabinei sunt realizate din tabla din otel tratata impotriva coroziunii.

In plus, un dispozitiv de evacuare a apei prin doua conducte de scurgere specifice permite evitarea stagnarii apei de ploaie in bena.

La partea tehnica intalnim franele cu discuri ventilate in fata si tamburi in spate. Versiunile prevazute cu ABS sunt echipate cu un sistem Bosch 8.0 de ultima generatie cu repartitor electronic de franare EBV. Logan Pick-Up este echipat si cu un propulsor pe benzina 1.6 MPI si cu o motorizare diesel 1.5 dCi, disponibila in doua variante de putere : 70 CP si 85 CP. Motorul pe benzina 1.6 MPI, afiseaza o putere maxima de 90 cai, disponibila la 5 500 rot/min, si un cuplu de 128 Nm la 3 000 rot/min.

Dacia Logan Pick-Up dispune de doua nivele de echipare. Primul nivel, care include in echiparea de serie airbag sofer si scaun pasager rabatabil, poate primi motorizarile pe benzina 1.6 MPI si diesel 1.5 dCi 70 CP.

Nivelul Pack Confort va oferi echipamente suplimentare precum directie asistata, inchidere centralizata, retrovizoare reglabile din interior sau baghete de protectie laterala. Acest nivel de echipare poate fi asociat cu toate cele trei motorizari disponibile pe gama Logan Pick-Up : benzina 1.6 MPI si diesel 1.5 dCi 70 CP si 85 CP.

Optional, modelul poate fi echipat cu aer conditionat, radioCD, pachet de siguranta (ABS + airbag pasager) sau pachet electric (geamuri electrice + telecomanda usi). De asemenea, exista o optiune de carosare care costa 750 de euro in plus fata de pretul de catalog al versiunii.

Intervalul de timp intre revizii a crescut de la 10.000 la 15.000 km pe an in cazul motorizarilor pe motorina, in timp ce in cazul motorizarii pe benzina, intervalul a crescut de la 15.000 la 20.000 de km sau la un an.

Dacia Logan Pick-Up va fi disponibil pe piata din Romania incepand din luna februarie 2008, la un pret incepand de la 7.250 euro (TVA inclus). Versiunea diesel are un pret de plecare de la 8.350 de euro (TVA inclus).

Ramaneti pe Automarket pentru a citi maine primul test cu noul Logan Pick-Up.

Comentarii (37)

  • Victor
    Cam tarziu l-au scos. Nu se mai gaseste un pick-up nou la acesti bani. Au umplut un gol din piata.
    0 0
  • da
    nu este rau aspectul poate se poate mai bine dar la pretul ei e o masina foarte buna mie imi plac loganurile sunt masini bune si ieftine
    0 0
  • ALX CT
    Cam scump,si nu inteleg de ce!.Ma rog macar au la ce sa lucreze roamanii nostri si isi scot si ei un ban.Va salut
    0 0
  • andrei
    pare a fii ieftin si practic
    pare a fii ieftin si practic, perfect pentru micii fiermeri sau pt micii antreprenori
    0 0
  • ShArKy
    anyway...
    nu puteau sa puna si ei alte jenti ? ar parea mult mai tare :)numa bine !
    0 0
  • slider
    despre logan pick-up
    modelul arata bn fiind mai putina tablaraie reduce din aspectul masiv si ursuz al loganului, jenti nu putea sa puna pt ca trebuie sa fie mai ieftina iar ce-i care o cumpara au un motiv intemeiat sa care cu ea deci nu ii intereseaza de jenti. apropos am o presimtire ca daca va uitati la partea din spate vedeti cum vor arata stopurile loganului facelift ma refere la acele proeminente si forma nu inaltime ca aici sunt sigur modificate
    0 0
  • AndreiRN
    Practica
    Practic un pickup si poate pt drumurile mai putin asfaltate adauga si un model 4 x 4.
    1 0
  • daca ar avea si diferential 4x4 ar fi super.comparativ cu modelul vechi de dacie cu motor diesel(care a costat 6200 euro) de renault si cutie de viteza de la model mai vechi 1.6 ar fi ceva mai bine venit. Sa ii puna diferential 4x4 ca e nevoie la drumurile noastre.
    1 0
  • Paul L
    De ce au bulit calandrul???
    Ce ma dispera faza asta. De ce au scos bara de inox de pe caladru pt reducerea costurilor??? Cu cat ma rog au redus costurile? Caladru ala cu partea superioara din Inox face parte din identitatea Dacia. De ce nu au pus si in loc de logo un sticker plat (Alb negru) ca sa reduca costurile?
    0 0
  • Pt Paul L
    Calandrul nichelat la Logan il au versiunile superioare de dotare : Laureate, Ambition.....Modelul trebuia sa apara demult, avand in vedere necesitatile pietei
    0 0
  • tot io
    @Paul L
    au scos calandru sa poata transporta 800 de kile de cartofi, de aia! Ce intrebare idioata...de unde dracu' iesiti?
    0 0
  • URAGANU
    eeeeeehe
    Ehe taica, sa vezi acum ce vinde romanul Pickup-ul vechi si-si ia Logan Pickup. Sa vezi explozie de vanzari ce-o sa faca dealerii in urmatoarele 8 luni la acest model. Bravo lor, baieti destepti.
    0 0
  • aspect!
    sunt sigur ca iti pasa ce aspect are masina ta utilitara pentru ca mergi pe bulevard cu ea sa agatzi fetitze ;). sunt unii pe aici care se iau de aspect :))..frate este o utilitara si una FOARTE IEFTINA! ba chiar arata foarte bine asa si o sa fie si foarte eficienta [pret calitate..in cazul asta..excelent] zic eu.
    0 0
  • tare
    aspectul nu conteaza sasi faca treaba de carausie conteaza
    0 0
  • flaviu
    :)
    bun a fi......daca esti din zona rurala si mergi cu ea si la discoteca sunt sigur ca se poate face ceva cu ea pt a-i imbunatatzii aspectul....deshi treaba ei ii bine definita
    0 0
  • Mihai C
    redactorii vostri se grabesc?
    Motorul pe benzina 1.6 MPI, afiseaza o putere maxima de 90 cai, disponibila la 5 500 rot/min, si un cuplu de 128 Nm la 3 000 rot/min.Mai bine trimiteti mailurile ziua da' macar cititi-le si voi! Cum afiseaza motorul? are display?
    0 0
  • redundant
    tarzior
    bine venita, dar cu intarziere; eu credeam ca intarziare provine de la faptul ca vor sa lanseze in acelasi timp si o varianta 4x4; pacat ca m-am inselat :(
    0 0
  • Super
    Inca un model care completeaza gama LOGAN.Modelul 4x4 va fi MCV si va aparea in 2009,asta am citit intr-o revista frantuzeasca.
    0 0
  • Mircea
    Salut
    Ma bucur sa vad numai commenturi de bine.Ma bucur sa vad ca incepem sa gandim in directia buna!Succes celor de la Dacia!
    0 0
  • scump,dincolo era mai ieftin
    logan berlina e 6700 parca si asta care are mai putina tabla, mai putine scaune si mai putine geamuri e 7250???... ha ha ha. dacia intotdeauna ne surprinde...negativ si hilar
    1 0
  • tot io
    @edy
    e o masina utilitara, destinata (in cazul in care n-ai citit) micilor intreprinzatori. Ring a bell? ceva pe acolo? prin capshor?
    0 0
  • tot io
    tot io
    primul pret la berlina e 6.400, motor de 70CP, aici primul pret e de 7250 cu motor de 1.6 si 90CP. Spor la ...gandit.
    0 0
  • Cifre
    Logan Ambiance 1.4MPI, 75CP= 6400Euro (inclusiv TVA)Logan Pick-up 1.6MPI, 90CP = 7250Euro (inclusiv TV)
    0 0
  • Lol
    Ce jante ia pus zici ca a vrut sa faca misto de ea....Nu cred ca se va produce totusi cu Jantele astea
    0 0
  • Victor
    Daca la unii conteaza asa mult aspectul unei utilitare...tare as vrea sa aud parerea lor despre cum ar trebui sa arate o masina normala. Cred ca unii ar vrea un Roman cu lumini HID, neoane si vreun subwoofer...sa iasa cu el la agatat. E o utilitara, nu o limuzina! P.S. Bravo Dacia. Un segmemnt care a fost gol acum este ocupat (desi parca s-ar putea umbla putin la pret). Oricum, treaba buna. Numai bine.
    0 0
  • Good Job
    Sunt posesorul unui autovehicul Dacia drop side din 2004 si jos palaria.. masina si-a scos banul cu varf si indesat.. nu am avut probleme cu ea.. doar acum recent au inceput sa apara unele asa ca am decis sa o vand si sa cumpar un Logan Pick-up. Prima parere.. este una negativa.. bena este mai mica decat predecesorul, nu exista versiune cu obloane laterale care sa se deschida(stiu ca ar arata ridicol.. dar sunt f utile) , pretul un pic mare .. dar dupa ce m-am documentat mi se pare o masina destul de buna. Spatiul din spatele scaunelor este foarte util!de nenumarate ori m-am chinuit sa indes intre scaune sau in spatele lor diferite bagaje.. dar se pare ca cei de la Dacia s-au gandit la acest aspect. Mai am si un Logan MCV de 7 locuri de 1,5 dCi si am fost extrem de surprins de cat de buna este masina iar motorul este unul extrem de reusit putere mare consum mic. Le multumesc inginerilor de la Dacia (fie ei romani sau francezi )
    0 0
  • Marius Fodor
    Limba Romana
    Ati ramas corijenti :-). Sau nu se mai invata limba Romana la scoala? Despre Logan numai de bine!
    0 0
  • sebabaur
    este binevenit
    asta da logan. pentru cei care cred ca trebuie sa existe utilitare cu acelasi design ca si berlina le spun sa-mi arate care firma mai face asa ceva. de ce renault nu a scos si un clio utilitara ca doar este o masina la fel de masiva ca loganul. la ei au scos kangoo care e masina adevarata de transport.renault ne ia de prosti la faza asta ca ne produce utilitare cum erau pe timpuri (in romania) dacia berlina si papuc. oricum arata mai bine decat berlina, designul asta masiv la utilitare sau break merge nu la berline. daca se va dovedi ca are tablaria buna si suspensii, motorizare capabile sa suporte inventivitatea romanului cand vine vorba de carat va fi ok. numai bine
    0 0
  • Jantel
    Jante
    Pentru cei care vor alte jante la logan pick-up sa-si cumpere ca astea au alta destinatie si de asta arata astfel(probabil ca si cauciucurile vor fi pentru altfel de incarcare).
    0 0
  • interesant
    desi e deja sec sa auzi numa de logan din partea celor de la dacia(ar putea scoate deja si altceva,k 5 is deja multe)modelul acesta mi se pare destul de reusit si rezonabil la pret
    0 0
  • Spatiul interior
    Ce de spatiu. Daca va uitati in poza nr.4 o sa observati ca scaunul soferului este mult dat in fata.Cine incape oare acolo? 300 l ? Si cat din ei utilizabili?Scaunul din drapta se rabate de unde oare, are manivela?Tare dom`le
    0 0
  • nelutzu
    cei 300 de litri
    dupa cum se vede in poza 4 cei 300 de litri o sa poata sa ii foloseasca numa soferi mici de statura,oricum ii binevenit spatiu pt ca asa pot soferi inalti sa steie mai comod la volan ,am avut o dacia pick up si cum nu se putea da in spate scaunu foarte adunat stateam la volan ...desi nu is fan dacia asta ii primu model din gama logan de care pot sa zic ca isi merita bani
    0 0
  • a 4 versiune
    Reclama cu acest model mi-a placut.In rest succes pe piata de desfacere a acestui model.
    0 0
  • TATA TELCOLINE
    BUNA
    DACA VRETI O MASINA FIABILA VA PROPUN SA ALEGETI TATA TELCOLINE.DACA AVETI OCAZIA SA VB CU CINEVA CARE A CUMPARAT O ASTFEL DE MASINA VA VA SPUNE CA E FFF BUNA.CU RESPECT TATA TELCOLINE
    2 0
  • bubu
    e omasina forte utila dar pretu e prea mare e practc pentru multe chesti ex..... dar mias dori o masina ca dacia logan pick.up
    0 0
  • Respect TATA
    TATA Telcolone e super ok. Nu se compara cu DAcia
    0 0
  • Alyn.O
    Dacia Logan pick-up
    Aceasta masina este buna nu numai la carat dar si in demaraje pt. ca este usoara...
    Ea nu prinde o viteza foarte mare dar o prinde foarte repde.;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru