Dacia va dubla producţia lui Duster începând cu ianuarie

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.07.2010
Comenzile masive din afara ţării şi timpul de aşteptare îndelungat pentru un exemplar Duster îi determină pe cei de la Dacia să crească cadenţa de producţie la Mioveni.

Esential

20 de exemplare Duster sunt produse în fiecare oră la Mioveni.
35 de unităţi Duster va produce Dacia în fiecare oră din ianuarie 2011.

Ziarul Financiar anunţă că Dacia va creşte producţia lui Duster în următoarele 6 luni pentru a face faţă cererii mari venite de pe pieţele vest-europene. Astfel, dacă uzinele de la Mioveni produc la această oră 20 de exemplare Duster pe oră, luna ianuarie 2010 va aduce un ritmde producţie aproape dublu, de 35 de maşini pe oră. Creşterea va avea loc progresiv, după ce în luna octombrie vor începe să fie produse 25 de unităţi ale SUV-ului românesc.

Principala problemă a producătorului este acum reprezentată de capacitatea de producţie a furnizorilor, care au fost prinşi nepregătiţi de avalanşa de comenzi din Europa de Vest şi nu îşi permit să crească brusc producţia. 

Conform datelor actuale, termenul de livrare a unui exemplar Duster în Europa Occidentală ajunge acum până la 6 luni. Aşa cum vă anunţam anterior, comenzile totale pentru Duster adunau la începutul acestei luni 35.500 de unităţi, 30.000 dintre acestea fiind concentrate pe pieţele din Europa de Vest.

În România, 1500 din cele 3000 de comenzi pentru Duster au fost deja onorate.

via | ZF

Comentarii (6)

  • f bine.
    Foarte Tare !!!!...Bravo Dacia!!!!!!!!...Deja le da clasa la taranii care comentau negativ despre marca.
    25 5
  • in sfarsit ceva normalitate
    .... au priceput oamenii in sfarsit ca opulenta vine din lipsa de educatie. E mult mai util pt tine - si societate sa cumperi produsul cel mai potrivit pentru trebuintele tale...
    21 6
  • Pentru carcotasi
    Sa isi ascunda capul in nisip ca strutii toti care criticau si spurcau aceasta masina.
    16 2
  • duster
    ce poza reusita are aici Dacia Duster :) imi place.. arata cum sa zic... daca imi permiteti sa folosesc cuvantul .... sexy :)))) arata foarte bine :) .. si felicitari Dacia pentru reusita:)
    6 1
  • clar...
    e clar ca toti sunteti fericiti de loganul vostru....desi e cam praf asa..are un pret exagerat pt plasticul din el..cat despre duster...e mai usor ca un golf..asta zice multe..
    cata, de ce esti asa frustrat, iti e rusine cu logan-ul tau...:))
    de-abia asteptai sa se zica ceva de bine de dacia...:))
    3 6
  • @Luc
    Mai "smechere", nu trebuie sa ai Logan ca sa vezi lucrurile clar... trebuie sa fii insa putin deschis la minte: raportul dimensiune/echipamente/pret de piata este imbatabil la Dacia. Si daca tu consideri altceva, atunci spune-mi si mie de ce pana acum niciun constructor nu s-a aventurat sa faca o masina cu caracteristici similare, dar mai ieftina??? Pt ca tu crezi ca Dacia are un pret exagerat. Imi raspunzi la intrebare sau nu mai ai argumente?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru