De joi, Dacia pune cinci Duster in joc la operatiunea "Porti Deschise"

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Dacia demareaza maine Operatiunea Porti Deschise si concursul "Jocul cheii", in urma caruia cinci participanti norocosi pot castiga cate un Dacia Duster.

Esential

4 unitati Dacia Duster vor fi puse la bataie in concursul "Jocul cheii".
1 exemplar suplimentar Dacia Duster 1.6 16v poate fi castigat la combola speciala organizata pentru cei care nu au castigat nimic la "Jocul cheii".
500.000 de taloane cu cheie au fost impartite in tara pentru "Jocul cheii".

Dacia va demara operatiunea "Porti Deschise" in reteaua sa din Romania in perioada 15-18 aprilie, timp in care va organiza si concursul "Jocul cheii". Vizitatorii retelei comerciale Dacia din Romania vor avea ocazia de a descoperi si testa gratuit noul Duster, primul SUV al marcii din Mioveni. Cinci romani vor castiga cate un Dacia Duster in urma concursului "Jocul cheii", patru dintre acestia urmand sa castige prin cele 500.000 de chei amplasate pe pliantele promotionale impartite in tara, iar cel de-al cincilea castigator fiind extras printr-o tragere la sorti speciala.

Pentru a participa la Jocul cheii, participantii trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa detina un pliant original care contine o cheie Dacia. Aceste pliante pot fi gasite atat in presa nationala, cat si in showroom-urile Dacia – acestea din urma primind circa 300.000 de exemplare la nivel de tara. Fiecare participant care detine o cheie trebuie sa incerce sa porneasca vehiculul Duster expus in show-room. Cheia care porneste motorul lui Duster fara a brusca in vreun fel mecanismul de pornire sau demarorul este cheia castigatoare.

In cazul in care participantii nu reusesc sa castige toate cele patru exemplare Dacia Duster puse in joc la "Jocul cheii", acestia vor primi inca o sansa prin tombola organizata in reteaua Dacia. Pentru a participa la tombola, cetatenii trebuie sa completeze talonul atasat pliantului cu cheie si sa il introduca in urna dedicata din showroom-ul Dacia pe care l-au vizitat.

Fiecare exemplar Duster pus la concurs este in versiunea 1.6 16v cu tractiune 4x2. Participarea la concursul "Jocul cheii" si la tombola Dacia este posibila doar in perioada 15-18 aprilie, intre orele 9:00-19:00 la reprezentantele Dacia din toata tara.

Via | Dacia

Comentarii (19)

  • Kalugarul de pe #venetia
    si ce-i cu asta? merg unii dau de 4-5 ori din picioare si se intorc acasa dezamgiti cand vad cutie pe n4 roti de la Reault!
    5 27
  • Porti Deschise
    Deabia astept sa merg si sa-l testez. O sa vin cu detalii!
    12 4
  • Porti deschise
    Odata cu Porti deschise se poate vizita si uzina? Stie cineva?
    4 7
  • danut varga
    sal
    abia astept sal vad pare o masina care sa ma multumeasca
    8 2
  • Hm
    Stie cineva daca pot testa Dusterul in conditiile in care am permisul de 6 luni?
    3 3
  • :)
    o sa trec si eu sa bag odata cheia aia in el si sa vad daca merge
    in cazul in care nu merge sanse 1 la 100 000 (cam ffffff mica) dar in cazul in care castig o scot la licitatie, licitatia va incepe de la 10 mii de euroi
    :)
    3 10
  • flaviu c
    pt toxic..
    n-ai s-o poti testa daca nu ai carnetul de cel putin 1 an..
    dar vei putea calatorii pe bancheta
    :)
    3 1
  • @cmg_george
    Nu poti vizita uzina. "Porti Deschise" se refera la zilele in care se testeaza Duster la toti dealeri Dacia.
    3 1
  • URAGANU
    plianteeee
    Deci de pe 15 pe 18 puteti vizita toti dealerii pentru a ridica pliante, voi si prietenii vostri :) Cu cat mai multe pliante cu chei Dacia, cu atat mai multe sanse de castig =)))))))))))) Nu ratati ocazia, merita :)))))))
    1 1
  • Cine participa poate castiga
    Eu am castigat o Solenza cand a aparut pe piata. A fost o actiune aproape la fel. Am sa-mi aduc aminte toata viata acele momente. Numai cine participa poate castiga. Succes tuturor!
    7 2
  • intrebare
    am si eu o intrebare pentru domnul Sebastian Toma

    De ce ai nevoie pentru a realiza un test-drive cu noul Duster?
    1 1
  • raspuns
    Daca imi aduc bine aminte de la drive-testul cu Sandero, trebuie sa ai 21 de ani si sa ai permisul de minim 1 an de zile.
    1 3
  • Cum se face drive testu?
    Si cum se face acolo cand ajungi te impingi cu toti ghertoii si toti fraierii care idolizeaza dacia?sau e organizat cat de cat
    1 10
  • @VST
    Iti dai seama ca se testeaza o masina, nu se cumpara castraveti. Adica te duci frumos si iti anunti intentia de a face drive test, completezi un formular, dupa care astepti sa vina masina/masinile de test cu cei care s-au inscris inaintea ta. In timpul asta tu poti sa pipai masina din showroom, sa te urci in ea sa tragi de usi etc. Deci da este organizat (evident depinde si de calitatea oamenilor).

    P.S.: Dacia, banii jos fratilor ca uite ce raspunsuri utile dau. :D
    5 0
  • @intrebare
    Raspunsul dat de C-G-C este corect.
    Trebuie sa ai permis categoria B valabil de cel putin 1 an de zile si 21 de ani impliniti. De asemenea, trebuie sa ai si permisul si buletinul la tine.
    1 0
  • Vortex66
    aiurea
    Frate parca ar fi Ferrari dusteru asta. Am mers sa ma programez la drive-test si imi spune ca n-am 21 de ani, minimul necesar pentru a face drive test. Ce gesturi pe ei frate, in conditiile in care am fost la Ford si Suzuki unde puteai testa autoturismele lor atata timp cat aveai permis.
    2 3
  • @C-G-C
    Om merci de raspuns!Poate o sa trec si eu!
    0 0
  • 1 Dacia Duster
    S-a castigat la dealerul Verbita din Arad!
    0 0
  • Vasile Enoh
    Am și eu nevoie de o mașină,am una dar e cam veche și am probleme cu ea,!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru