Designerul lui Bertone Mantide va lucra pentru Shelby Supercars

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.03.2010
Americanii de la Shelby Supercars l-au angajat pe Jason Castriota, un fost designer Bertone, sa deseneze viitoarea generatie a lui SSC Aero, alaturi de un supercar mai ieftin.

Jason Castriota, celebrul designer de la Bertone care a creat supercarul Mantide si modele precum Pininfarina P4/5 si Maserati Birdcage va lucra pentru americanii de la Shelby Supercars. Castriota trebuie sa le ofere americanilor un aspect mult mai atragator, care ar trebui sa atraga mai multi clienti catre supercar-urile lor exclusiviste.

Noul designer al celor de la Shelby Supercars trebuie sa deseneze noua generatie a lui SSC. Jason Castriota va desena urmatoarele doua modele Shelby Supercars, iar numele sau va fi aplicat celor doua modele pentru a-i oferi echipei mai multa credibilitate. Noile supercar-uri de la Shelby vor avea un pret dublul fata de cel al actualului SSC Aero, dar americanii promit ca vor dezvolta si o versiune care va avea un pret de pornire de doar 300.000 de dolari.

Shelby Supercars va construi circa 12 de unitati SSC Aero pe an si 50 de unitati ale versiunii economice a lui Aero. SSC Ultimate Aero este cea mai rapida masina de productie din lume, depasind recordul de viteza al lui Bugatti Veyron.

Implicarea lui Jason Castriota in proiectul SSC Aero ar trebui sa le aduca americanilor un progres important, acestia estimand ca Jason le va aduce in doi ani ceea ce ei au reusit in 10 ani.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru